Shell i Danmark

Shell netværket består af ca. 200 stationer

Og vi arbejder løbende på at udvide netværket, så både privatbilister og erhvervskunder får endnu bedre mulighed for at tanke Shells kvalitetsbrændstoffer, såsom Shell V-Power 100 oktan og Shell V-Power Diesel.

Selvom Shell er et globalt brand, er forankringen i lokalmiljøet stor. Store dele af vores netværk og de butikker der findes i forbindelse med tankstationerne drives af lokale ildsjæle, som tager ansvar for både sikkerheden og tilpasning af butiksudvalget til den lokale efterspørgsel og derfor kan sortimentet også variere fra butik til butik.

Siden november 2016 er det energiselskabet DCC Energi, der gennem en licensaftale med Shell, har været ansvarlig for den samlede drift af Shell stationerne i Danmark.

Jobmuligheder

Lige nu er der mange ledige jobs på stationerne. Kig forbi med en ansøgning

Om jobbet på stationerne

Jeg er glad og stolt over, sammen med mine mange gode kolleger, at være en del af en forretning, der tør tænke i nye muligheder på tværs af brancher og samtidig anerkender værdien af stærk lokal forankring og ejerskab

Søren Møller Maretti direktør for mobilitet i DCC Energi

Fokus på god service og gode kundeoplevelser

Vi går op i at yde den bedst mulige service. Vi forsøger hele tiden at udvikle vores forretning, så den passer til vores kunders aktuelle behov.
Derfor spørger vi også løbende vores kunder til deres oplevelser på vores stationer – på den måde får vi svar på hvad vi kan forbedre og hvad vi skal gøre mere af.

Et brændstofkort med adgang til mere end 400 stationer

At kunne anvende sit brændstofkort på et bredt netværk at stationer har utrolig stor betydning for kunderne. Derfor har vi indgået et samarbejde, der giver kunder med et Shell Card adgang til også at kunne tanke på Q8 og F24. Shell Card giver dermed adgang til mere end 400 tankstationer og herunder også Danmarks største netværk af bemandede tankstationer.

Mere om Shell Card

Kvaliteten er i fokus

Som Shell licensee er vi også en del af Shells globale netværk. Vores kunder nyder derfor godt af den store internationale ekspertise og de mange års erfaring Shell har inden for både produktudvikling og kvalitetssikring.

Når du tanker Shell brændstof, er du derfor sikret produkter af højeste kvalitet, som er udviklet til at rense og beskytte din motor og som bygger på mere end 100 års erfaring.

Mere om Shell brændstof

Shell stationerne i Danmark drives af DCC Energi

Energiselskabet DCC Energi har drevet Shell stationerne i Danmark siden november 2016.
Udover at drive Shell stationerne, forsyner DCC Energi også danske virksomheder, kommuner og private boligejere med en lang række andre energiprodukter som Shell fyringsolie, naturgas og HVO.

Læs mere