Mute video Unmute video
Play video Pause video

Bilvask hos Shell

Alt ser bedre ud i en nyvasket bil

Fordele ved Shell bilvask

Skånsom bilvask

Vores børster vasker bilen på den mest skånsomme måde.

Den rette balance

Forholdet mellem vaskemidler og virketid er tilpasset således, at det optimale resultat opnås – hver gang

Effektiv vaskehal

En Shell Bilvask er hurtig og tager i gennemsnit 8 minutter

Perfect Wash

Sæsonvask til din bil

Vælg vores årstidsvask med ekstra særlige vaskefunktioner tilpasset årstidens udfordringer.

Læs mere

Ubegrænset bilvask
Fra kun 149 kr./md.

Allerede ved vask nr. 2 i samme måned sparer du penge*

Tilmeld dig her

Nem bilvask med Shell Service App

Med Shell Service App kan du starte din bilvask direkte fra mobilen på lige over 100 af vores stationer med Shell Bilvask+. Find din nærmeste bilvask direkte i app’en.

Intelligente vaskehaller på mere end 100 stationer

Shell Bilvask+ vaskehaller giver dig:

Høj kvalitet – en effektiv og skånsom vask

Hurtig – en Shell Bilvask tager i gennemsnit 8 min.

Bliv i bilen fra start til slut – nummerpladegenkendelse og app-betjening

Mulighed for ubegrænset bilvask – vask bil på alle 100+ stationer over hele landet, når det passer dig til fast pris

Om Shell Bilvask+

Kvalitetsvask på menuen

Skumforvask
Børstevask
Højtrykshjulvask
Tørring
FælgrensHøjtryksspuling
Undervognsskyl (valgfri)
Sæsonvask Tilpasset årstidenShine polering for glansDobbelt Shine polering for ekstra glans
Vandafvisende beskyttelse
Perfect Wash Shine XL
Perfect Wash Shine
Perfect Wash
Super
Standard
Express
De allerfleste stationer med Shell Bilvask tilbyder følgende bilvaskmenu, men vaskenavne og vaskefunktioner kan variere fra station til station

Beskyt din bil med en god bilvask hos Shell

Når du vasker bilen hos Shell, gør du ikke kun bilen ren ved at fjerne skadelige materialer. Turen i vaskehallen er også med til at beskytte bilens lak, og spildevandet ryger ikke direkte ud i kloakken.

Vaskehaller hos Shell hjælper nemlig med at vaske bilen, så den er ordentlig ren. Hvad enten det er forår, sommer, efterår eller vinter. På den måde kan du bedre beskytte din bil hele året mod fugleklatter, snavs og salt, før de skader lakken.

Desuden tilbyder alle Shell stationer med butik et udvalg af bilplejeprodukter. Med dem kan du dermed give bilen en ekstra bilpleje ved kritiske steder, såsom bilens kanter.
Du får med andre ord mange fordele ved at vaske bilen på en Shell station. Find din nærmeste Shell station med vaskehal, der både efterlader din bil skinnende ren og er bedre for miljøet sammenlignet med en manuel bilvask.

Nyd synet af en ren bil med en billig bilvask

Leder du efter den bedste bilvask for netop din bil? Det har du mulighed for at finde hos Shell. Her kan du nemlig vælge mellem forskellige vaskeprogrammer og tre slags abonnementer, der passer til dine behov.

Shell tilbyder blandt andet Ubegrænset Bilvask, hvor du kan vaske din bil lige så meget, som du vil og til en fast lav pris. Uanset hvilket abonnement, du vælger, så får du:

  • Mulighed for bilvask i over 100 vaskehaller i landet
  • En effektiv og skånsom bilvask på cirka otte minutter
  • Du kan blive i bilen fra start til slut med nem app-betjening

Har du Shell Service App, så kan du også starte din bilvask direkte fra mobilen. Det betyder, at når du skal starte bilvasken, kan du blive siddende i bilen eller vente udenfor, mens bilen bliver vasket. Brug pausen på eksempelvis at få en snack fra stationen eller trække frisk luft.

Derfor bør du mindske brugen af manuel bilvask

Det kan være fristende at vaske bilen selv hjemme i indkørslen. Det har dog også sine ulemper. Faktisk kan det være mere miljøvenligt at vaske sin bil i en vaskehal end derhjemme. Moderne vaskehaller er nemlig mere effektive end gør-det-selv vask.

For eksempel risikerer du at udlede forurenet vand i kloakafløbet, hvis du vasker bilen derhjemme. Og det er direkte ulovligt. En Shell vaskehal leder derimod spildevandet gennem et sandfang og en olieudskiller eller et biologisk renseanlæg. Her bliver snavs fra bilen samlet op, inden det bliver udledt til det kommunale renseanlæg. 

Desuden er vaskemidler og virketid hos Shell tilpasset på den måde, at du opnår det optimale resultat – hver gang. Vaskehallerne er nemlig programmeret til at balancere mellem rengøringsmidler, vandforbrug og vasketid, så resultatet altid bliver optimalt.

Når bilen derfor skal have en rengøring, er der ingen grund til at gøre det selv. At vaske bil i en vaskehal i stedet for derhjemme kan være mere gavnligt – både for dig og miljøet.