Mute video Unmute video
Play video Pause video

Bilvask hos Shell

Alt ser bedre ud i en nyvasket bil

Fordele ved Shell bilvask

Skånsom bilvask

Vores børster vasker bilen på den mest skånsomme måde.

Den rette balance

Forholdet mellem vaskemidler og virketid er tilpasset således, at det optimale resultat opnås – hver gang

Effektiv vaskehal

En Shell Bilvask er hurtig og tager i gennemsnit 8 minutter

Perfect Wash

Sommervask til din bil

Vælg vores årstidsvask med ekstra særlige vaskefunktioner tilpasset årstidens udfordringer.

Læs mere

Ubegrænset bilvask
Fra kun 149 kr./md.

Allerede ved vask nr. 2 i samme måned sparer du penge*

Tilmeld dig her

Nem bilvask med Shell Service App

Med Shell Service App kan du starte din bilvask direkte fra mobilen på lige over 100 af vores stationer med Shell Bilvask+. Find din nærmeste bilvask direkte i app’en.

Intelligente vaskehaller på mere end 100 stationer

Shell Bilvask+ vaskehaller giver dig:

Høj kvalitet – en effektiv og skånsom vask

Hurtig – en Shell Bilvask tager i gennemsnit 8 min.

Bliv i bilen fra start til slut – nummerpladegenkendelse og app-betjening

Mulighed for ubegrænset bilvask – vask bil på alle 100+ stationer over hele landet, når det passer dig til fast pris

Om Shell Bilvask+

Kvalitetsvask på menuen

Skumforvask
Børstevask
Højtrykshjulvask
Tørring
FælgrensHøjtryksspuling
Undervognsskyl (valgfri)
Sæsonvask Tilpasset årstidenShine polering for glansDobbelt Shine polering for ekstra glans
Vandafvisende beskyttelse
Perfect Wash Shine XL
Perfect Wash Shine
Perfect Wash
Super
Standard
Express
De allerfleste stationer med Shell Bilvask tilbyder følgende bilvaskmenu, men vaskenavne og vaskefunktioner kan variere fra station til station

Beskyt din bil med effektiv bilvask hos Shell

Når vi suser afsted på vejene i vores bil, så bliver køretøjet ofte udsat for skadelige materialer. Det kan være alt fra grus, jord, bremsestøv, salt og fugleklatter. Bliver dette ikke fjernet regelmæssigt, kan du risikere, at det går ud over bilens lak. Og så er det heller ikke kønt at se på. 

Derfor er det vigtigt, at du får vasket din bil jævnligt. Det er her, vores bilvask kommer ind i billedet. Ved hjælp af vores mange effektive vaskehaller får du nemlig en skånsom bilvask, der både efterlader din bil flot og er bedre miljøet sammenlignet med vask hjemme.

Har du Shell Service App, kan du også starte din bilvask direkte fra mobilen. Vaskehallen genkender nemlig automatisk din nummerplade, så du kan køre direkte ind i vaskehallen. Bagefter kan du give grønt lys til at få vasket dit køretøj. Enten inde fra bilen eller udenfor. Det giver dig en kort pause til at tjekke e-mails, surfe på nettet eller trække frisk luft.

Find din nærmeste Shell station med vaskehal, og slip for en manuel bilvask.

En ren bil året rundt

Hos Shell ved vi, hvor vigtigt det er at få et godt vaskeresultat ved hver vask. Derfor benytter vores forskellige vaskeprogrammer udelukkende professionelle vaskeprodukter og bløde børster. Hvad enten det er forår, sommer, efterår eller vinter, så hjælper vi dig med at vaske bilen og holde den ordentlig ren. 

Kan du slet ikke få nok af at have en nyvasket bil, så kan du vælge vores Ubegrænset Bilvask, så du kan vaske bilen lige dér, hvor det passer dig. Uanset hvilket abonnement du vælger, så får du fordele som:

  • Mulighed for bilvask i over 100 vaskehaller i landet
  • En effektiv og skånsom bilvask på cirka otte minutter
  • Du kan blive i bilen fra start til slut med nem app-betjening

Vi efterlader din bil både skinnende og ren til næste eventyr på asfalten på blot få minutter. Har du behov for at give bilen en ekstra bilpleje ved kritiske steder som for eksempel bilens kanter? På mange af vores stationer kan du låne vores professionelle bilplejeprodukter ved vaskehallerne og inde i butikkerne finder du et udvalg af bilplejeprodukter til brug både inde og ude.

Effektiv bilvask til fast lav pris

Det kan være fristende at vaske bilen selv hjemme i indkørslen. Det har dog også sine ulemper. Faktisk kan det være mere miljøvenligt at vaske sin bil i en vaskehal end derhjemme. Moderne vaskehaller som vores er nemlig mere effektive end gør-det-selv vask.

Blandt andet løber spildevandet gennem et sandfang og en olieudskiller eller et biologisk renseanlæg. Her bliver snavs fra bilen samlet op, inden det bliver udledt til det kommunale renseanlæg. Vasker du hjemme ved carporten, risikerer du at udlede forurenet vand i kloakafløbet. Når bilen derfor skal have en rengøring, er der ingen grund til at gøre det selv.

Hos Shell er vores vaskemidler og virketid tilpasset på den måde, at du opnår det optimale resultat – hver gang. Vores vaskehaller er programmeret til at balancere mellem rengøringsmidler, vandforbrug og vasketid, så resultatet altid bliver optimalt. Du behøver derfor ikke være nervøs for ridser i lakken, eller at groft snavs ikke forsvinder.
Læs her, hvordan du som privat også kan CO2 kompensere for dit brændstof.