Shell kommer tilbage i Holbæk

I maj åbner et spritnyt tankanlæg som nabo til REMA 1000 på byggepladsen på Kalundborgvej 198. Det sker kun få måneder efter at muligheden for at tanke Shell brændstof forsvandt i Holbæk.

De mange, der allerede i dag handler dagligvarer hos REMA 1000-butikkken på Kalundborgvej, kan inden længe også tanke diesel, benzin og og senere på året strøm på adressen.

Efter en udvidelse af parkeringspladsen ved dagligvarebutikken er arbejdet med at bygge et helt nyt Shell Express tankanlæg nu i fuld gang. Den nye tankstation åbner efter planen i maj, når de underjordiske tanke, standerne og den overdækkede forplads med det velkendte Shell logo er blevet etableret.

Til en start vil anlægget tilbyde klassiske brændstoffer i form af Shell V-Power 100 oktan og diesel samt FuelSave benzin og diesel. Men senere på året får brændstofpumperne selskab af en 150 KW lynlader.

Lynladning mens du handler

Den nye Shell Express kan lette tilværelsen for dig som er elbilister. Du kan nemlig nå at få meget strøm på batteriet, mens du får overstået dagens indkøb.

Senere på året bliver en lynlader nemlig etableret side om side med de traditionelle standere til benzin og diesel. Og når det sker vil det store skilt ud til Kalundborgvej både vise dagsprisen på elladning og brændstof. Lynladeren vil kunne benyttes af to biler ad gangen og har en kapacitet på 150 KW. Det betyder, at en nyere elbil kan oplades fra 20 til 80 procent på ca. 20 minutter.

Sådan betaler du:

Betaling for brændstof og og på sigt lynladning hos Shell Express i Holbæk sker med alle de mest udbredte kreditkort og med mobilen. Hertil kommer muligheden for at anvende Shell Card og det nye Shell Mobilitetskort, der også kan anvendes på hovedparten af alle offentlige ladestandere i Danmark og på mere end 600.000 ladere rundt om i Europa.