FIND TANKSTATION

Her kan du hurtigt finde den nærmeste Shell tankstation

Du kan også bruge dit Shell Card hos Q8 og F24

Med ‘Shell Service App’ kan du se alle stationer, hvor du kan betale med dit Shell Card Mobilitetskort. Download app’en i dag og oplev, hvor nemt det er.

Spar tid med en Shell tankstation nær dig

Vil du gerne kunne tanke brændstof på alle tider af døgnet? Måske nyde en god kop kaffe, mens du kører? Hos Shell tilbyder vi over 240 tankstationer i hele Danmark. Du kan nemt søge efter den nærmeste by på vores kort her på siden og finde vejen til en station i nærheden.

Vores mange tankstationer gør, at du altid kan møde god service og forkæle bilen med brændstof af højeste kvalitet. Du behøver dermed ikke være bekymret for, om du løber tør midt på vejen eller ikke kan vaske bilen. Vi er ofte lige i nærheden. Uanset om du befinder dig på det solrige Bornholm eller leder efter en tankstation ved E45.

Samtidig slipper du på mange af vores moderne stationer for at fumle med kreditkort og mønter. I flere af vores butikker kan du nemlig betale med mobilen. Det gør det enkelt for dig at betale og komme hurtigt videre. Med Shell tankstationer behøver du ikke bruge mere tid end nødvendigt.

Hos Shell er du godt kørende hele døgnet

Det er ikke kun bilen, der fortjener at blive puslet om. På udvalgte Shell tankstationer kan du også glæde ganen med lækker kaffe og fylde maven med mad, du nemt kan spise på farten. Store dele af vores bemandede stationer drives af lokale ildsjæle, som tager ansvar for både sikkerheden og tilpasning af udvalget.

Du kan for eksempel give bilen en skånsom bilvask, mens du nyder alt fra pølser, sandwich, wienerbrød eller et smurt rundstykke. På flere af vores udvalgte stationer kan du naturligvis også tjekke dæktryk, vaske og støvsuge bilen. Så er både du og bilen godt kørende.

Leder efter en tankstation nær en motorvej som E45 eller i en mindre by? Find en døgnåben tankstation via kortet her på siden. Du kan nemt sortere stationerne efter, hvilke der har åbent døgnet rundt, så du er sikker på at kunne tanke, vaske eller få en bid mad på farten. Der finder du Shell tankstationer i Danmark.

Find nærmeste tankstation med Shell kvalitetsbrændstof

Hold din motor i topform med Shell V-Power og Shell FuelSave. Vi tilbyder det smarte benzinkort til mere end 475 stationer. Kortet giver dig fordele som nem betalingsservice og en fast rabat pr. liter på pumpeprisen. Har du lastbil eller bus, kan du tanke Shell GTL Fuel på udvalgte Shell tankstationer.

Vi sørger selvfølgelig for, at benzin og diesel hjælper din bil med optimeret ydeevne og forbedrer motorens effektivitet under alle kørselsforhold.

Der er god mulighed for at få både vask, mad og brændstof til netop dit behov. Har du spørgsmål til vores tankstationer, vaskehaller eller benzinkort? Så er du altid velkommen til at kontakte vores hjælpsomme kundeservice.