Sidespejl med Shell bilvask i

BILLIG BILVASK

Priser fra 59,-

Shell Express bilvask

Hurtig bilvask

En Shell Bilvask tager i gennemsnit 8 min.

Enkel betjening

På mange af vores Shell Express Stationer med Shell Bilvask, kan du blive i bilen under din bilvask fra start til slut.

Lave priser på bilvask

Uanset om din bil skal have en hurtig skyller, eller den store tur med polering, har vi en billig bilvask til dig.

Kom hurtig videre

På vores 34 ubemandede Shell Express stationer med Shell Bilvask bruger du ikke mere tid end det er nødvendigt – En Shell Bilvask tager i gennemsnit kun 8 min.

Vask din bil med vores app

Med Shell Service App kan du starte din bilvask direkte fra mobilen, så du kan blive i bilen fra start til slut

Shell Express – Vaskemenu

Skumforvask
Børstevask
Højtrykshjulvask
Tørring
FælgrensHøjtryksspuling
Undervognsskyl (valgfri)
Sæsonvask Tilpasset årstidenShine polering for glansDobbelt Shine polering for ekstra glans
Vandafvisende beskyttelse
Pris
Perfect Wash Shine XL189,-
Perfect Wash Shine149,-
Perfect Wash119,-
Super99,-
Standard79,-
Express59,-
Bemærk, at vaskenavne, vaskefunktioner og priser kan variere på nogle få Shell Express stationer.

Find en Express vask i nærheden

Nem og billig bilvask til dine behov

Hos Shell kan vi godt lide at forkæle vores kunder og deres biler – blandt andet med effektive vaskehaller rundt om i landet. Og hvilken anden køreglæde får du med en skinnende ren bil til en ekstra lav pris? Med vores billige bilvask hos Shell Express er det netop, hvad du kan glæde dig til. Og selvom bilvasken ikke koster alverden, så går du ikke på kompromis med kvaliteten.

Flere af vores moderne vaskehaller er nemlig indstillet til at have den bedste balance mellem rengøringsmidler, vandforbrug og vasketid. For dig vil det sige et optimalt resultat – hver gang. Desuden tager en Shell Bilvask i gennemsnit kun otte minutter. Med andre ord bruger du ikke mere tid, end det er nødvendigt for at vaske bilen.

De mange fordele gør, at du ikke kun får en effektiv bilvask, der er billig. Med vores Shell Bilvask udnytter du også tiden bedst muligt, mens vores skånsomme børster efterlader bilen ren uden ridser i lakken. Glem derfor alt om manuel bilvask. Lad vores maskiner klare arbejdet for dig. Imens kan du nyde en pause med frisk luft eller slappe af inde i bilen.

Vil du også gerne have fordele på vores mange stationer? Bestil nemt et Shell Card, og få blandt andet en fast rabat pr. liter på pumpeprisen.

Shell Bilvask er din gode kundeoplevelse

At vaske sin bil derhjemme kan være tidskrævende og ende med at udlede forurenet vand lige ned i kloakafløbet. Det vil vi hos Shell naturligvis gerne hjælpe dig med at undgå. På den måde er du nemlig sikret, at bilen får den bedste bilvask, uden at du går på kompromis med kvaliteten eller miljøet.

På flere af vores vaskehaller bliver spildevandet renset for sæbe og tungmetaller, inden det bliver ledt i kloakken. Det gør, du ikke kun får en pæn og ren bil. Du sparer også på vandet og undgår, at det snavsede spildevand kommer ud i naturen. 

Og selvom vores billige bilvask kun tager få minutter, så kan du sikker på, at vores produkter efterlader din bil skinnende og flot. Vi bruger nemlig kun intelligente vaskehaller med skånsomme børster. Find dine nærmeste Shell Express stationer med Shell Bilvask, og forkæl bilen i dag.

En billig bilvask med mange års kvalitet

Trænger din bil til ekstra pleje? Så kan du også prøve vores forskellige vaskeprogrammer alt efter behov. Vi tilbyder blandt andet tre slags abonnementer med ubegrænset bilvask. Så kan du altid køre rundt i en skinnende bil med varig glans og længere holdbarhed på bilens ydre.

Uanset hvordan du foretrækker at vaske din bil, så kan du regne med god kvalitet hos os. Med Shell kan du nemlig nyde godt af vores store ekspertise og mange års erfaring inden for produktudvikling og kvalitetssikring. Når du tanker Shell brændstof eller får vasket bilen, er du derfor sikret produkter af højeste kvalitet, som er udviklet til at rense og beskytte din bil ud fra mere end 100 års erfaring.

Læs mere om Shell i Danmark her.