Flot donation til Børneulykkesfonden

Siden starten af december har du støttet Legeheltene hos Børneulykkesfonden, når du forkælede bilen med de bedste bilvaske på 36 Shell Express stationer.

Vaskeglade bilister har siden den 12. december samlet ind til fordel for indlagte børn, når de vaskede bilen hos de Shell Express stationer, som skiltede med det.

En donation på hele 60.000 kr

Nu er indsamlingen afsluttet og regnskabet gjort op. Det betyder, at Børneulykkesfondens initiativ, Legeheltene, nu kan skyde året i gang med en donation på hele 60.000 kr. Det beløb er faktisk et stykke over de ellers optimistiske forventninger, vi havde til indsamlingen.

”Vi havde sigtet mod at nå 50.000 kr., som bestemt ville være et flot resultat og i den høje ende, når vi ser på vores normale vasketrafik på denne tid af året. Så jeg vil tillade mig at konkludere, at den gode sag har gjort en forskel og fået markant flere bilister til lige at runde bilvasken i løbet af den seneste måned. Opbakningen har simpelthen været utrolig god, og vi kan kun give vores mange trofaste kunder æren for, at vi nu kan yde et pænt bidrag til Legeheltenes arbejde,” fortæller Frederik Stagis, områdechef hos DCC Energi, som driver Shell tankstationerne herhjemme.

Om Legeheltene

Legeheltene er et initiativ hos Børneulykkesfonden, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse hos de ca. 60.000 børn mellem 1 og 14 år, der hvert år indlægges på hospitalet herhjemme.

Hos Børneulykkesfonden er Generalsekretær, Henriette Madsen, overrasket og glad for det flotte bidrag til Legeheltene.

”Det her er selvsagt en perfekt måde at skyde 2024 i gang. Støtten fra bilisterne, der den seneste tid har vasket hos Shell Express går direkte til vores arbejde med at forebygge inaktivitet og ensomhed blandt børn, der er indlagt. Her skaber Legeheltene et frirum med plads til store armbevægelse, tumlelege og fællesskab. Så vi er dybt taknemmelige for den flotte opbakning til Shell tankstationernes initiativ,” siger hun.

Foruden det arbejde på landets hospitaler, som Legeheltene står for, har Børneulykkesfonden fokus på at forebygge ulykker i hjemmet, ved idræt og fritid samt i trafikken. Og netop i trafikken har landets Shell tankstationer, ifølge Henriette Madsen, en god mulighed for at bidrage til forebyggelsesindsatsen, som også rækker ud over den nuværende kampagne for Legeheltene.

”Vi har i flere år samarbejdet med DCC Energi og Shell tankstationerne om at formidle vores budskaber til bilister og børnefamilier i hele landet. Hver dag har de dialog med tusinder af bilister på tankstationerne, og på den måde bidrager samarbejdet til, at færre børn kommer til skade i trafikken,” siger hun.