Tina Skov er Årets Tankpasser på Shell Express

Kæmpe tillykke til Tina Skov. Årets Tankpasser hos Shell Express 2023! Fredag den 12. januar overraskede vi Tina med den flotte pris. Her kan du se, hvordan det gik:

På Shell Express tanker bilister Shell V-Power og Shell FuelSave brændstof, her vasker man vintersnavsen af bilen i Shell Bilvask – og på en håndfuld af de 65 ubemandede Shell Express stationer lynlader elbilister bilen med Shell Recharge.

Et travlt og uforudsigeligt job

For landets mere end 20 tankpassere på Shell Express er det et travlt og uforudsigeligt job at sikre, at hvert anlæg altid fremstår pænt og imødekommende. Heldigvis er vores tankpassere både dygtige og servicemindede mennesker, der opmærksomt rykker ud på servicebesøg uanset vejr, klokkeslæt og ugedag. Derfor hylder DCC Energi også hvert år deres store indsats, når vi kårer Årets Tankpasser hos Shell Express.

Sådan gik det, da vi overraskede Tina med den flotte pris

Sådan findes årets tankpasser hos Shell Express

Hæderen tilfalder den, der set over året har scoret bedst i vores løbende kvalitetsbesøg og højest på kundetilfredsheden. Det er altid et tæt løb, der bliver afgjort af de små marginaler.

Med den ærefulde titel følger et gavebevis på 15.000 kroner foruden tilfredsheden, der ligger i at vide, at netop hendes Shell Express-stationer har de mest tilfredse kunder i Danmark.

Tina Skov, årets tankpasser 2023

Tina har i en årrække haft ansvaret for ni Shell Express-stationer i og omkring Odense. Et ansvar hun lever op til med beundringsværdig sans for detaljen og et servicegen i særklasse.

Frederik Stagis, Områdechef i DCC Energi, Tina Skov og hendes mand, Lars