Benzinkort på gul baggrund

Et benzinkort til mere end 475 stationer

Et benzinkort til mere end 475 stationer

FORDELE VED SHELL CARD

Op til 30 dages kredit

Du betaler dine køb med Shell Card én gang pr. måned via Betalingsservice.

10 øre i fast rabat på brændstof

På de bemandede stationer, får du en fast rabat pr. liter på pumpeprisen.

Benzinkortet er gratis

Du betaler ingen gebyrer, når du bestiller Shell Card.

Shell Card giver dig et bredt netværk.
Kortet kan bruges på Shell stationer i Danmark samt hos Q8 og F24

bestil Shell Card

Du får overblik over dine køb i “Mit Shell Card”

Du kan til enhver tid logge ind og se fakturaer og detaljer om de enkelte køb på kortet.

Shell Card Login

Du kan også bruge benzinkortet i butikken

Mulighed for at købe kaffe, sandwich og meget andet på Shells bemandede stationer

Bestil Shell Card

CO2 kompensér dit forbrug af brændstof

Du skal blot tilmelde dig, så bliver alt brændstof købt med Shell Card automatisk CO2 kompenseret fra og med din næste faktura

Læs mere

Nyd god rabat med dit benzinkort fra Shell

At tanke bilen er en nødvendighed, hvis du gerne vil ud på vejen. Så hvorfor ikke gøre det bedst for dig selv? Med et gratis benzinkort fra Shell får du blandt andet 10 øre i fast rabat på brændstof pr. liter på pumpeprisen. Det betyder, at hver gang du tanker hos os, kan du spare penge for hver liter brændstof.

Med det rette kort kan du også bruge det som et smart betalingsmiddel på alle vores stationer – hvad enten du har lyst til at få rengjort bilen i vaskehallen, købe kaffe og sandwich på vores bemandede stationer eller få tanket køretøjet op. Det eneste, du skal gøre, er at vælge det Shell Card, der passer til dig.
Kontakt endelig vores kundeservice, hvis du har spørgsmål.

Vælg det bedste Shell Card med rabat

Hos Shell ved vi, at alle har forskellige behov. Måske vil du for eksempel bare gerne spare penge, når du køber benzin? Andre vil måske gerne bruge deres kort som betalingsmiddel i butikken. Begge dele kan du naturligvis få opfyldt hos os. Vi tilbyder nemlig to slags muligheder, som du kan vælge mellem: et brændstofkort og et købekort. 

Med et Shell Card Brændstofkort kan du betale alt fra benzin og diesel, bilvask og kør-videre produkter. Du får rabat på brændstof på alle bemandede Shell, Q8 og F24 stationer. Som et unikt benzinkort i Danmark giver Shell Card dig tilmed mulighed for at CO2 kompensere dit brændstofforbrug.

Vælger du vores Shell Card Købekort, kan du bruge kortet til at betale for alle produkter på dine Shell stationer – fra sprinklervæske, bilvask, kaffe og fast food. Den faste rabat på brændstof følger naturligvis med. Så slipper du for at holde styr på flere benzinkort end højst nødvendigt.

Har du mistet overblikket af dine køb? Du kan altid se dine faktura i “Mit Shell Card”, når det passer dig. På den måde kan du nemt få et hurtigt overblik over dit forbrug og dermed din økonomi. Samtidig sender vi dig en betalingsoversigt en gang om måneden, så du har bedre kontrol over dine udgifter.

Et benzinkort med rabat på over 450 tankstationer

Desuden kan du bruge dit benzinkort på over 450 stationer og automatanlæg fordelt over hele landet. På den måde er du aldrig langt fra hverken brændstof, bilvask eller kaffe. Vi er altid i nærheden. Find din nærmeste tankstation, og nyd dine fordele i dag.