Et benzinkort til mere end 400 stationer

Med Shell Card løber du aldrig tør

Et benzinkort til mere end 400 stationer

Med Shell Card løber du aldrig tør

Som noget ekstra kan du lige nu spare 15 øre pr. liter brændstof, hver gang du tanker på alle Shell, Q8 og F24 stationer. Du sparer også 15 øre pr. kWh på alle Shell stationer. Tilbuddet er forlænget til og med august 2024.

Efter endt kampagne den 31. august vil din rabat være 10 øre pr. liter på alle bemandede Shell og Q8 stationer. 

FORDELE VED SHELL CARD

Op til 30 dages rentefri kredit

Du betaler dine køb med Shell Card én gang pr. måned via Betalingsservice.

Få fast rabat på brændstof og el

Du får rabat, når du betaler med Shell Card. Lige nu er den ekstra fordelagtig.

Benzinkortet er gratis

Du betaler ingen gebyrer, når du bestiller Shell Card.

Betal brændstof med Shell Card hos Shell, Q8 og F24

Se alle stationer i Shell Service App

Lige nu får du hele 15 øre i rabat på brændstof og el

Gælder brændstof på alle Shell, Q8 og F24 stationer. El/kWh gælder kun på alle Shell stationer. Tilbuddet gælder frem til 31/8

Bestil Shell Card

Shell Card er også til dig med el- og hybridbil

Betal med kortet på 11.000 ladepunkter i Danmark og +600.000 ladere i hele Europa. Du får lige nu 15 øre pr. kWh i rabat på opladning på Shell stationer i Danmark

Muligheder for opladning

Du kan også få et benzinkortet, som kan bruges i butikken

Med et købekort har du mulighed for at købe kaffe, sandwich og meget andet på Shells bemandede stationer

Bestil Shell Card

Betal med Shell Card via mobilen

Med ‘Shell Service App’ kan du betale for brændstof og bilvask med Shell Card via mobilen. Du får selvfølgelig din brændstofrabat med. Download app’en i dag og oplev, hvor nemt det er.

Du får overblik over dine køb i “Mit Shell Card”

Du kan til enhver tid logge ind og se fakturaer og detaljer om de enkelte køb på kortet.

Shell Card Login

Nyd god rabat med dit benzinkort fra Shell

At tanke bilen er en nødvendighed, hvis du gerne vil ud på vejen. Så hvorfor ikke gøre det bedst for dig selv? Med et gratis benzinkort fra Shell får du blandt andet 10 øre i fast rabat på brændstof pr. liter på pumpeprisen og pr. kWh el. Det betyder, at hver gang du tanker eller lader hos os, kan du spare penge.

Med det rette kort kan du også bruge det som et smart betalingsmiddel på alle vores stationer – hvad enten du har lyst til at få rengjort bilen i vaskehallen, købe kaffe og sandwich på vores bemandede stationer eller få tanket køretøjet op. Det eneste, du skal gøre, er at vælge det Shell Card, der passer til dig.
Kontakt endelig vores kundeservice, hvis du har spørgsmål.

Vælg det bedste Shell Card med rabat

Hos Shell ved vi, at alle har forskellige behov. Måske vil du for eksempel bare gerne spare penge, når du køber benzin? Andre vil måske gerne bruge deres kort som betalingsmiddel i butikken. Begge dele kan du naturligvis få opfyldt hos os. Vi tilbyder nemlig to slags muligheder, som du kan vælge mellem: et mobilitetskort og et købekort. 

Med et Shell Card Mobilitetskort kan du betale alt fra benzin, diesel og elopladning til bilvask og kør-videre produkter. Du får rabat på brændstof på alle bemandede Shell og Q8 stationer. Derudover får du rabat på el på stationer med Shell Recharge og du kan bruge kortet til opladning på +600.000 ladere i dele Europa.

Vælger du vores Shell Card Købekort, kan du bruge kortet til at betale for alle produkter på Shell stationerne – fra sprinklervæske, bilvask, kaffe og fast food. Den faste rabat på brændstof følger naturligvis med. Så slipper du for at holde styr på flere benzinkort end højst nødvendigt.

Har du mistet overblikket af dine køb? Du kan altid se dine faktura i “Mit Shell Card”, når det passer dig. På den måde kan du nemt få et hurtigt overblik over dit forbrug og dermed din økonomi. Samtidig sender vi dig en betalingsoversigt en gang om måneden, så du har bedre kontrol over dine udgifter.

Et benzinkort med rabat på mere end 400 tankstationer

Desuden kan du bruge dit benzinkort på mere end 400 stationer og automatanlæg fordelt over hele landet. På den måde er du aldrig langt fra hverken brændstof, bilvask eller kaffe. Vi er altid i nærheden. Find din nærmeste tankstation, og nyd dine fordele i dag.