Ofte stillede spørgsmål

Shell bilvask

Shell Bilvask er en bilvask med store ambitioner om altid at give dig en bilvask af højeste kvalitet, som effektivt og skånsomt giver en skinnede bil – hver gang.

Vi har opgraderet mange af vores vaskehaller, så de vasker både bedre og mere skånsomt, ligesom tørreevnen er forbedret. En moderne vaskehal er langt mere miljøvenlig og effektiv end gør-det-selv vasken hjemme i indkørslen*.

Vaskehallen er programmeret til at give den rette balance mellem rengøringsmidler, vandforbrug og vasketid, så resultatet altid bliver optimalt. Samtidig renses spildevandet for sæbe og tungmetaller, inden det ryger ud i kloakken.

*Se mere på Vask Bil Med Omtanke.nu

Hvis du har udfordringer med din vask eller problemer i en af vores vaskehaller kan du kontakte vores service på 92 159 159. Har du mere generelle spørgsmål til abonnement, priser, åbningstider eller andet, kan du kontakte vores kundeservice på 70 10 26 00.

Det afhænger af, hvilken vask, du vælger. Vores billigste vask tager ca. 5. minutter, og vores bedste vask tager ca. 12. minutter. Shell Bilvask har en gennemsnitlig vasketid på ca. 8. minutter.

De fleste af vores vaskehaller har åbent fra kl. 07.00-22.00. Dog kan åbningstider variere fra station til station. 

Ubegrænset bilvask

Shell Bilvask+ tilbydes på lige over 100 Shell stationer i Danmark. Her kan du enten vaske din bil ubegrænset med et abonnement til en fast pris hver måned, eller bruge vores app til at købe enkeltvask. Når du har tilmeldt din bil, genkender Shell Bilvask automatisk din nummerplade, så du nemt kan køre direkte ind i vaskehallen.

Du kan benytte dit abonnement på lige over 100 Shell stationer i Danmark. Dit abonnement gælder på alle disse stationer, så du kan vaske din bil næsten uanset hvor i landet, du befinder dig. Se en oversigt i vores Shell Service app eller her.

Abonnementet er tilknyttet din nummerplade og gælder for den bil, du har registreret i app’en eller på Shellservice.dk. Ønsker du yderligere biler tilmeldt, skal du tegne endnu et abonnement.  

Du kan frit vælge mellem tre forskellige vaskeprogrammer, fordelt i de tre forskellige abonnementer. Når du har valgt det abonnement, du ønsker, kan du vaske den tilmeldte bil alt det, du vil, alle ugens dage.

Det er muligt at ændre abonnementet i app’en eller på Shellservice.dk. Hvis du opgraderer abonnementet – træder det i kraft med det samme, og du betaler blot differencen. Hvis du nedgraderer abonnementet, fortsættes den nuværende aftale resten af måneden, hvorefter det nye abonnement træder i kraft.

Det er nemt og hurtigt at få sig et abonnement på Shell Bilvask. Tilmeld dig her på Shellservice.dk. Du kan også gå direkte til App Store eller Google Play og hente app’en ”Shell Service”. Her skal du registrere dine oplysninger, og hvilket abonnement, du ønsker. Herefter er dit abonnement klar til brug efter få minutter.

Det er nemt og hurtigt at vaske din bil med et abonnement på Shell Bilvask. Når først du har registreret dig på shellservice.dk eller i Shell Service app’en, kan du vaske din bil på lige over 100 Shell stationer i Danmark.

Efter tilmelding logger du ind på www.shellservice.dk eller direkte i Shell Service app for at ændre dine oplysninger. Den tilmeldte bil/nummerplade kan ændres maksimalt én gang i kvartalet

Ja, det kan du godt. Der kan dog ikke oprettes abonnement for køretøjer, der anvendes til erhvervsmæssig personbefordring, herunder, men ikke begrænset til, taxa, flextrafik, handicapkørsel og skolekørsel.

Der er en binding på løbende måned + 1 måned på dit abonnement. Du betaler 1 måned forud for dit abonnement. Du kan til enhver tid vælge at opsige dit abonnement, som herefter automatisk udløber efter løbende måned +1 måned efter din opsigelse. Du opsiger abonnementet på shellservice.dk eller direkte i Shell Service app’en.

Shell Card

Når du har udfyldt en bestilling her på hjemmesiden, går der op til 14 dage, før du modtager dit Shell Card pr. post. Du skal selv vælge din PIN kode ved bestilling – det betyder at dit kort er klar til brug, når du modtager det med posten.

Du kan bestille en ny kode på ’Mit Shell Card’ eller ved at ringe til kundeservice på 9933 3360 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.

Hvis du mister dit Shell kort, skal du spærre det på telefon 9933 3360 – du kan ringe døgnet rundt. Du kan bestille et nyt kort ved at logge ind i ’Mit Shell Card’ eller ved at ringe til kundeservice på 9933 3360.
Du får automatisk et nyt Shell Card, kort tid før det gamle kort udløber.

Mit Shell Card’ er et selvbetjeningsmodul, hvor du f.eks. kan spærre kort, bestille ekstra kort eller se de sidste køb på kortet. Du kan også tjekke endnu ikke fakturerede køb og din kreditgrænse. Du logger ind med kontonummer (de syv cifre efter 7034 10 på kortet) og selvvalgt kodeord

Du har op til 30 dages kredit med Shell Card, da du betaler for alle dine køb én gang om måneden. Vi opgør fakturaen den 15. i hver måned og sender den til dig i løbet af et par dage. Beløbet trækkes den første hverdag i den efterfølgende måned via Betalingsservice. Betalingsservice gebyret er 5,50 kr.

Vi har en minimumsgrænse for opgørelse af faktura på kr. 500. Er dit forbrug derunder, vil beløbet bliver overført til næste måned. Vi opgør dog altid fakturaen, hvis et køb bliver ældre end tre måneder.

Har du spørgsmål, er kundeservice klar til hjælpe på telefon 9933 3360 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.

‘DCC Energi Mobility’ står som afsender på din Shell Card faktura og betalingsoversigt fra Betalingsservice. DCC Energi er selskabet, som driver Shell Card og Shell stationerne i Danmark. Læs mere.

Hvis du oplader din elbil hos Shell Recharge, kan du sagtens betale med dit Shell Card. Du får tilmed rabat på minimum 10 øre pr. kWh.

CO2 kompensering

Når du køber brændstof med Shell Card, kan du vælge at kompensere brændstoffets CO2 udledning fra produktion til forbrug (well-to-wheel = fra kilde til hjul) ved atbetale mellem 26 og 30 øre inkl. moms pr. liter ekstra afhængig af produktets CO2 aftryk. CO2 kompensering af diesel er lidt højere end benzin, fordi CO2 aftrykket er lidt højere.

Shell FuelSave 95, E10Well-to-wheel CO2 udledning kilo pr. liter: 2,77
CO2 kompensering pr. liter: 26,75 øre

Regneeksempel 50 liter brændstof: (50 x 26,75 øre) kr. 13,38
Shell FuelSave Diesel, B7
Well-to-wheel COudledning kilo pr. liter: 3,13
CO2 kompensering pr. liter: 29,75 øre

Regneeksempel 50 liter brændstof: (50 x 29,75 øre) kr. 14,88
* Well-to-wheel = brændstoffets samlede CO2 udledning fra kilden over forarbejdning til forbrænding i motoren. 
Du støtter store anerkendte naturprojekter, som er med til at begrænse mængden af CO2 i atmosfæren. Naturprojekterne verificeres af de højeste internationalt anerkendte standarder som VCS og The Gold Standard. Den effekt, der er ved at bevare naturområderne, omregnes til den CO2 udledning, der ellers ville have været, hvis områderne var blevet ryddet eller på anden måde ødelagt. Og ved skovplantning beregnes den mængde CO2, som gennem fotosyntesen bliver bundet i træernes biomasse og i jorden. 

Naturprojekter beskytter, genskaber og udvikler naturlige økosystemer som skove, tørveområder, græsarealer og vådområder. De naturlige økosystemer binder CO2 i blade, stammer, rodsystemer og endda en betydelig mængde i jorden. Jo bedre et naturområde trives, jo mere CO2 absorberes og bindes.
Den effekt, der er ved at bevare naturområderne, omregnes til den CO2 udledning, der ellers ville have været, hvis områderne var blevet ryddet eller på anden måde ødelagt. Og ved skovplantning beregnes den mængde CO2, som gennem fotosyntesen bliver bundet i træernes biomasse og i jorden. Den undgåede og/eller fjernede mængde CO2 opgøres i CO2 kreditter.
1 CO2 kredit = 1 ton undgået eller fjernet CO2
Naturprojekterne verificeres af de højeste internationalt anerkendte standarder som VCS og The Gold Standard.

Hvis du har et Shell Card, skal du tilmelde dig CO2 kompensering på shellservice.dk/co2.
Hvis du ikke har et Shell Card, kan du nemt bestille et via Shell Card Privat og Shell Card Erhverv og samtidig tilmelde dig CO2 kompensering.
Du er også altid velkommen at kontakte kundeservice:
PRIVAT: 9933 3360 eller [email protected]

ERHVERV: 7010 2500 eller [email protected]
Du kan kun CO2 kompensere dit brændstof ved at betale med Shell Card. CO2 kompenseringen fremgår fra og med din første faktura efter, du har tilmeldt dig, og på shellservice.dk/co2 kan du læse om de konkrete naturprojekter.
Hvis du har flere kort under samme konto, gælder tilmeldingen for alle kortene. Du kan til enhver tid afmelde dig igen ved at kontakte kundeservice.

Til en start tilbyder vi kun én mulighed for at CO2 kompensere dit brændstof, og det er ved at betale med Shell Card. Det er gratis og meget nemt at bestille et Shell Card, som også gi’r dig andre fordele som konkurrencedygtige priser og overblik over brændstofforbrug.
CO2 kompensering via Shell Card er en måde at komme i gang uden tidskrævende tekniske ændringer på stationerne. På sigt arbejder vi på, at man på tankstationerne fx skal kunne trykke på en knap på standeren, hvis man vil COkompensere sit brændstof. Lidt som vi kender det fra flaskeautomaten i supermarkedet.

Til en start tilbyder vi kun én mulighed for at CO2 kompensere dit brændstof, og det er ved at betale med Shell Card. Det er gratis og meget nemt at bestille et Shell Card, som også gi’r dig andre fordele som konkurrencedygtige priser og overblik over brændstofforbrug.
CO2 kompensering via Shell Card er en måde at komme i gang uden store tekniske ændringer på stationerne. På sigt arbejder vi på, at man på tankstationerne fx skal kunne trykke på en knap på standeren, hvis man vil COkompensere sit brændstof. Lidt som vi kender det fra flaskeautomaten i supermarkedet.

Ja, når du har tilmeldt dig CO2 kompensering, bliver alt brændstof købt med Shell Card automatisk CO2 kompenseret fra og med din næste faktura.

Ja, når du har tilmeldt dig CO2 kompensering, bliver alt brændstof købt med Shell Card automatisk CO2 kompenseret fra og med din næste faktura.

Kompenseringen dækker brændstoffets samlede CO2 udledning fra kilden over forarbejdning til forbrænding i motoren (Well-to-wheel = fra kilde til hjul). Og alle dine køb af CO2 kompenseret brændstof er bekræftet på din faktura.
DCC Energis revisor KPMG kontrollerer én gang årligt, at CO2 kompenseringen solgt til kunderne rent faktisk er dækket ind af det antal indkøbte CO2 kreditter.
DCC Energi, som driver tankstationerne i Danmark, køber CO2 kreditter, som modsvarer det samlede køb af CO2 kompenseret brændstof.

Gennemsigtighed er nøglen til succes for ethvert COkompenseringsprogram. Shells CO2 kompensering er direkte linket til COkreditter fra flere anerkendte naturprojekter.
DCC Energis revisor KMPG kontrollerer én gang årligt, at CO2 kompenseringen solgt til kunderne rent faktisk er dækket ind af det antal indkøbte CO2 kreditter.
Alle naturprojekterne er baseret på uafhængige tredjeparts standarder fx VCS og Gold Standard, og der føres skarp kontrol med, at kompenseringen er reel og varig.

Du kan til enhver tid afmelde CO2 kompensering ved at kontakte kundeservice.
PRIVAT: 9933 3360 eller [email protected]
ERHVERV: 7010 2500 eller [email protected]

1 CO2 kredit repræsenterer undgåelse eller fjernelse af 1 ton CO2.
COkreditter skabes via projekter, som fanger og oplagrer COved at beskytte, genskabe og udvikle naturlige økosystemer som skove, tørveområder, græsarealer og vådområder. De naturlige økosystemer binder CO2 i blade, stammer, rodsystemer og endda en betydelig mængde i jorden. Jo bedre et naturområde trives, jo mere CO2 absorberes og bindes.
Et omfattende program med tredjepartsstandarder, verificeringsprocesser og registre validerer CO2 kreditterne, som ligger bag CO2 kompenseringen.

Shell har en bred portefølje af projekter, som beskytter, forbedrer eller genopretter naturlige økosystemer fordelt på hele kloden. Du kan læse mere om de enkelte projekter, som danske kunder støtter her.

Miljøeffekten af et ton kompenseret CO2 er den samme, uanset hvor på kloden skov- eller naturområdet er placeret, men projekter i udviklingslande har ofte større muligheder for at påvirke både miljøet og de sociale vilkår positivt.

Nej, ved at bevare og beskytte naturen undgår vi en udledning, der ellers ville være sket og dermed er der reelt en her-og-nu effekt. Naturbevarelse og -genopbygning løser ikke i sig selv klimaudfordringerne, men er en ud af mange forskellige indsatser.

Skovbevarelse reparerer ikke de skader der er sket, men forhindrer, at et skovområde bliver yderligere ødelagt.
Ved genplantning plantes der ​​træer på samme sted, hvor der tidligere var skov, og
ved skovrejsning plantes der træer i et område, hvor der ikke tidligere var skov.