Shell genopstår i Køge med nyt lastbilanlæg

Efter et par års fravær er vi tilbage på Skandinavisk Truckcenter i Køge. De mere end 11.000 lastbiler, der dagligt kører via Køgebugt motorvejen, kan nu tanke både Shell diesel, Shell GTL Fuel og AdBlue på det store truckcenter ved Køge.

Genetableringen i Køge for den tunge trafik følger i kølvandet på den seneste tids åbninger af truckanlæg i Silkeborg, Vordingborg og en nylig opgradering af Shell Vasbygade i København. Yderligere 2-3 nye truckanlæg er på tegnebrættet og ligesom det gode kortsamarbejde, vi har med IDS/Q8/F24, er det led i at forbedre vores tilbud til den tunge transport.

Mere GTL Fuel og AdBlue

Truckanlægget i Køge har to baner, hvorfra der kan tankes diesel, GTL og AdBlue. Dermed udbygger truck-anlægget også mulighederne for at tanke GTL Fuel og AdBlue hos Shell.

GTL Fuel er baseret på naturgas og udleder derfor færre skadelige stoffer end diesel. Det kan bruges i alle blandingsforhold med diesel, kræver ingen omstilling af motoren og brugerne oplever færre gener med lugt og røg fra første øjeblik motoren kører på GTL Fuel. Der er nu 9 Shell stationer med GTL Fuel.

Med den nye station i Køge er antallet af Shell stationer med AdBlue nu på 39. Udover Køge er der også for nylig kommet AdBlue på Shell 7-Eleven Karlslunde, Shell 7-Eleven Tuelsø, Shell 7-Eleven Ejer Bavnehøj, Shell Skive og Shell Give.

Et kort til mere end 290 stationer med high speed diesel

Samarbejdet med IDS/Q8/F24 gør, at et Shell Card til lastbil og bus i dag kan benyttes på mere end 290 stationer med high speed diesel i Danmark og omkring 2.500 stationer i hele Europa.