Nyt Shell Truckanlæg i Svenstrup tæt på Nordjyske Motorvej på vej

Første spadestik blev taget den 10. maj og anlægget forventes åbnet til august. Den daglige drift af anlægget kommer forhandleren af Shell i Støvring til at stå for.

Vi er gået sammen med den nordjyske vognmands-, jordborings- og grusgravskoncern, Kristian Rytter Gruppen om at etablere et nyt Shell truckanlæg i Svenstrup i forbindelse med at de flytter til et nyt domicil.

Det nye truckanlæg er et led i den løbende udvikling af netværket af Shell stationer. Udover diesel og AdBlue får den tunge transport også endnu en mulighed for at tanke GTL – et naturgasbaseret brændstof til dieselmotorer, som oser mindre og udleder færre skadelige stoffer end diesel.

Vi ser etableringen af det nye truckanlæg som en naturlig fortsættelse af det gode samarbejde med DCC Energi* om vores brændstofforsyning. Vores nye domicil får værksted og egen vaskehal og med et truckanlæg lige uden for døren kan vi optimere den daglige drift yderligere via hurtigere og nemmere tankning af vores 65 lastbiler, Samtidig er vi også med til at give vores kolleger i lokalområdet en ny tankningsmulighed tæt ved motorvejen.

Kristian Rytter, direktør i Kristian Rytter Gruppen

Det nye truckanlæg bygges på adressen: Brøndborerens Alle 11 i Svenstrup

*DCC Energi driver Shell stationerne i Danmark