Ofte stillede spørgsmål

Shell Card Erhverv

PINKODE NYT KORT
Når du bestiller et nyt kort, modtager du en e-mail med et link til at se den automatisk tildelte pinkode. Via dette link kan du også vælge en anden pinkode, så snart du har modtaget kortet, du skal nemlig indtaste kortnummer for at ændre pinkode.

PINKODE EKSISTERENDE KORT
Log ind i onlineportalen Shell Fleet Hub. Vælg menupunktet Kort, klik på det kort du ønsker at ændre kode på, klik på menupunktet øverst til højre Andre funktioner og vælg Send pin.
Så kan du vælge, om du vil have en e-mail eller en SMS med link til at se og ændre den eksisterende pinkode. Du skal indtaste kortnummer for at ændre pinkode, så hav kortet ved hånden, når du vil ændre koden.

Du kan genbestille din pinkode på onlineportalen Shell Fleet Hub eller ved at kontakte kundeservice på 7010 2500 eller [email protected].

For at se dine fakturaer skal du logge ind i onlineportalen Shell Fleet Hub

Nej, vi kan ikke ændre CVR nummer på en eksisterende konto eller flytte kort fra én konto til en anden. Når I har fået nyt CVR nummer, er I nødt til at lave en helt ny kortbestilling.

Ja, du skal altid oplyse navne- og adresseændringer ved at kontakte kundeservice på 7010 2500 eller [email protected].

Nej, det er ikke muligt at ændre pinkode på et eksisterende kort.

Leveringstiden for nye kort er 10 arbejdsdage.

Spær straks kortet på onlineportalen Shell Fleet Hub eller ved at ringe til kundeservice på 7010 2500.

Kontakt kundeservice på 7010 2500 eller [email protected]. Herefter bekræfter vi skriftligt, at kortet er lukket.

Shell bilvask

Shell Bilvask er en bilvask med store ambitioner om altid at give dig en bilvask af højeste kvalitet, som effektivt og skånsomt giver en skinnede bil – hver gang.

Vi har opgraderet mange af vores vaskehaller, så de vasker både bedre og mere skånsomt, ligesom tørreevnen er forbedret. En moderne vaskehal er langt mere miljøvenlig og effektiv end gør-det-selv vasken hjemme i indkørslen*.

Vaskehallen er programmeret til at give den rette balance mellem rengøringsmidler, vandforbrug og vasketid, så resultatet altid bliver optimalt. Samtidig renses spildevandet for sæbe og tungmetaller, inden det ryger ud i kloakken.

*Se mere på Vask Bil Med Omtanke.nu

Hvis du har udfordringer med din vask eller problemer i en af vores vaskehaller kan du kontakte vores service på 92 159 159. Har du mere generelle spørgsmål til abonnement, priser, åbningstider eller andet, kan du kontakte vores kundeservice på 70 10 26 00.

Det afhænger af, hvilken vask, du vælger. Vores billigste vask tager ca. 5. minutter, og vores bedste vask tager ca. 12. minutter. Shell Bilvask har en gennemsnitlig vasketid på ca. 8. minutter.

De fleste af vores vaskehaller har åbent fra kl. 07.00-22.00. Dog kan åbningstider variere fra station til station. 

Ubegrænset bilvask

Shell Bilvask+ tilbydes på lige over 100 Shell stationer i Danmark. Her kan du enten vaske din bil ubegrænset med et abonnement til en fast pris hver måned, eller bruge vores app til at købe enkeltvask. Når du har tilmeldt din bil, genkender Shell Bilvask automatisk din nummerplade, så du nemt kan køre direkte ind i vaskehallen.

Du kan benytte dit abonnement på lige over 100 Shell stationer i Danmark. Dit abonnement gælder på alle disse stationer, så du kan vaske din bil næsten uanset hvor i landet, du befinder dig. Se en oversigt i vores Shell Service app eller her.

Abonnementet er tilknyttet din nummerplade og gælder for den bil, du har registreret i app’en eller på Shellservice.dk. Ønsker du yderligere biler tilmeldt, skal du tegne endnu et abonnement.  

Du kan frit vælge mellem tre forskellige vaskeprogrammer, fordelt i de tre forskellige abonnementer. Når du har valgt det abonnement, du ønsker, kan du vaske den tilmeldte bil alt det, du vil, alle ugens dage.

Det er muligt at ændre abonnementet i app’en eller på Shellservice.dk. Hvis du opgraderer abonnementet – træder det i kraft med det samme, og du betaler blot differencen. Hvis du nedgraderer abonnementet, fortsættes den nuværende aftale resten af måneden, hvorefter det nye abonnement træder i kraft.

Det er nemt og hurtigt at få sig et abonnement på Shell Bilvask. Tilmeld dig her på Shellservice.dk. Du kan også gå direkte til App Store eller Google Play og hente app’en ”Shell Service”. Her skal du registrere dine oplysninger, og hvilket abonnement, du ønsker. Herefter er dit abonnement klar til brug efter få minutter.

Det er nemt og hurtigt at vaske din bil med et abonnement på Shell Bilvask. Når først du har registreret dig på shellservice.dk eller i Shell Service app’en, kan du vaske din bil på lige over 100 Shell stationer i Danmark.

Efter tilmelding logger du ind på www.shellservice.dk eller direkte i Shell Service app for at ændre dine oplysninger. Den tilmeldte bil/nummerplade kan ændres maksimalt én gang i kvartalet

Ja, det kan du godt. Der kan dog ikke oprettes abonnement for køretøjer, der anvendes til erhvervsmæssig personbefordring, herunder, men ikke begrænset til, taxa, flextrafik, handicapkørsel og skolekørsel.

Der er en binding på løbende måned + 1 måned på dit abonnement. Du betaler 1 måned forud for dit abonnement. Du kan til enhver tid vælge at opsige dit abonnement, som herefter automatisk udløber efter løbende måned +1 måned efter din opsigelse. Du opsiger abonnementet på shellservice.dk eller direkte i Shell Service app’en.