Brændstofpriser

Få adgang til et stort netværk og gode priser på brændstof

Kortet virker også hos Q8, F24 og IDS

Shell Card Erhverv

Tank AdBlue på Shell tankstationer i hele landet

Adblue på farten

Følg med i udviklingen på diesel- og benzinpriser

Vil du gerne se priserne på brændstof for i dag og i morgen? Så kan du følge med på denne side, hvor vi viser dig de seneste Shell listepriser i Danmark. Prisudviklingen bliver opdateret dagligt.

Du har mulighed for at se priser for vores brændstoffer – Shell V-Power, Shell V-Power Diesel, Shell FuelSave Blyfri 95, Shell FuelSave Diesel og AdBlue.

Du kan se prisudviklingen på brændstofferne og nemt finde den gennemsnitlige brændstofpris for en bestemt periode til brug i dit regnskab. Download din valgte graf i excel, så du hurtigt får overblik over de aktuelle benzin- og dieselpriser.

Vær opmærksom på, at du på siden finder den vejledende listepris, og at den aktuelle pris på brændstof ude på tankstationerne kan variere fra anlæg til anlæg. Listeprisen vil sige dagsprisen på brændstof, som bliver udregnet efter de internationale markedsvilkår.

Hvad bestemmer udviklingen af diesel- og benzinpriser?

Prisen på en liter benzin eller diesel varierer. Udviklingen skyldes primært udbud og efterspørgsel. Men priserne bliver også bestemt af skatter og afgifter, udviklingen af dollarkursen og interne uroligheder mellem forskellige lande. 

Olie bliver købt på de internationale markeder, men priserne kan variere efter, hvor i verden du er. Det skyldes, at brændstof pålægges en række nationale afgifter og skatter som varierer fra land til land.

Ruslands invasion af Ukraine samt uro i Mellemøsten er to eksempler på, hvordan benzin- og dieselpriser kan ændre sig på kort tid. Både Rusland og de mellemøstlige lande leverer nemlig en stor mængde tønder olie til verdensmarkedet hver dag. Har de svært ved at producere og levere, så vil olieprisen stige. Og dermed også diesel- samt benzinpriserne. Omvendt kan et stort udbud og lav efterspørgsel få priser på brændstof til at falde. 

Der er altså mange forskellige faktorer, der påvirker brændstofpriser i Danmark – både på kort og lang sigt.

Spar penge på benzin og diesel

Du kan få en fast rabat pr. liter benzin og pr. kWh el på de bemandede Shell stationer. Det betyder, at hver gang du tanker eller lader din bil på en Shell station, kan du spare penge. Er du privatkunde, skal du blot bestille et Shell Card privat, mens vi til erhvervskunder kan tilbyde et Shell Card Erhverv.

For at du som erhvervskunde kan bevare overblikket, kan du altid se dine faktura i ‘Shell Fleet Hub’. På den måde kan du nemt få et hurtigt overblik over dit forbrug og dermed din økonomi.

Uanset hvilken bil du kører i, har dit valg af brændstof betydning for, hvordan og hvor godt din motor kører. Derfor har Shell tankstationer kun effektiv benzin- og diesel, der optimerer motorens ydeevne. Du kan læse mere om Shell brændstoffer i topkvalitet her.

Tank nemt og hurtigt på din Shell tankstation

Find din nærmeste tankstation, og udnyt fordelene på din næste køretur.