Få en køreklar ladeløsning til din virksomhed

Få en køreklar ladeløsning til din virksomhed

Rådgivning ud fra jeres behov

Vi finder den løsning som passer bedst til din virksomhed

11.000 ladepunkter i Danmark

Medarbejdere kan nemt oplade på Shells store ladenetværk

Teknisk support 24/7

Du kan altid ringe på 7010 2310 og få hjælp

Opladning til din virksomhed

Du får den helt rette ladeløsning, som kan tilgodese både din virksomheds fremtid, dine medarbejderes behov og dine kunders ønsker.

Med Shell Recharge får du ladestandere til din parkeringsplads og adgang til Shells store ladenetværk med mere end 11.000 ladepunkter i Danmark. Derudover kan du tilbyde dine medarbejdere en ladeboks til hjemmet.

Vi hjælper dig igennem hele processen, hvor vores erfarne specialister og installatører besigtiger og installerer, så du kommer sikkert i mål.


Sæt differentierede ladepriser til medarbejdere og gæster og få indsigt i brugsmønstre af jeres ladestandere via Business Hub

Sådan får din virksomhed en ladeløsning

Sammen finder vi ud af, hvilke bokse, fordele og løsninger, der passer bedst hos din virksomhed – og hvordan netværket skal se ud.

Så let er det

Hold overblikket via appen

Med Shell Recharge appen kan du altid finde vej til nærmeste ladestander. Du kan også starte og stoppe opladning, se dine ladeaktivitet og tilknytte dine kort.  Download app’en i dag og oplev, hvor nemt det er.

Flere muligheder med Shell Recharge:

Få en skræddersyet ladeløsning til din flåde

Vi sørger for størst mulig fleksibilitet og rækkevidde, når firmabilen skal være en elbil. Det hele faktureres via Shell Card, som samtidig giver adgang til rabatter og bilvask hos Shell.

Vi tager os af alt det praktiske og rådgiver dig om den helt rette løsning, som kan tilgodese både din virksomheds fremtid, dine medarbejderes behov og dine kunders ønsker.

Giv fordele til hele virksomheden

Ikke alene kan du få ladestandere til din virksomhed, hjemmeladere hos dine medarbejderne og adgang til 11.000 ladepunkter. Du får også masser af fordele med Shell Card og adgang til teknisk support 24/7.

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op og booker et introduktionsmøde

Udfyld kontaktformular

Det er ikke muligt at give et præcist tidsrum for en hel installation, som kan inkludere flere forberedende elementer såsom grave- og el-arbejde. Selve ladestanderen kan dog sættes op og være i drift på én dag, på en klargjort grund.

 Det er muligt at opsætte jeres ladeboks(e) til gæstebrug, og at differentiere priserne til forskellige brugergrupper, således at egne medarbejdere for eksempel betaler en anden pris end gæster.

En ladesession startes let, ved at sætte ladekablet fra bilen i ladeboksen, og swipe et gyldigt Shell Card Erhverv, på det aktive punkt på ladeboksen. For at afslutte ladningen swipes kortet igen.

Med Shell Card Erhverv kan du bruge mobilitetskortet på 11.000 offentlige ladepunkter i Danmark, og nyde de samme fordele med samlet fakturering, som er kendt fra brændstofkortet.

Ja, det er muligt at få en DCC Shell Recharge ladeløsning til hjemmet, hvis du har firmabilsordning. DCC Energi er på nuværende tidspunkt dog ikke i en position til at tilbyde Shell Recharge løsninger til privatpersoner.

Vi har lynladere på Shell stationerne – se kort her , samt et samarbejde med mange flere udbydere, som giver adgang til ladning via Shell kort Erhverv. Shell Recharge appen giver enhver bilist synlighed over mulige ladesteder i nærområdet.

Kontakt os for at få råd og vejledning omkring netop din virksomheds situation.