Shell Recharge

Lynhurtige ladestandere til opladning af elbiler

Op til 300 kW effekt

Ultra hurtig opladning af din elbil. 200 km på 10-20 minutter.

Nem betaling

Tilgængelig for alle. Du kan betale med Shell Card og de mest gængse betalingkort.

Gennemskuelig pris

Ingen abonnement eller gebyrer. Du betaler en fast pris på 5 kr./kWh strøm, du lader.

Shell Recharge lynladestandere understøtter CCS-stikket

Lynladestanderne har stikstandarden CCS og en max effekt på 300 kW. To biler kan lade op samtidig.

SHELL CARD RABAT

Du sparer min. 10 øre pr. kWh, når du betaler med Shell Card

Bestil Shell Card

Sådan bruger du Shell Recharge:

1. Betal med betalingskort ved automaten og vælg, om der ønskes kvittering udskrevet efter opladning.

2. Sæt stikket i din bil.

3. Tryk ”start” på ladestanderen. Opladningen starter herefter automatisk. Husk at stille p-skiven og oplad til maks. 80% eller i 30 min.

4. Afslut opladningen via din bil/app eller ved at trykke ”stop” på ladestanderen – og sæt derefter stikket tilbage i ladestanderen.

5. Kvittering udskrives automatisk ved betalingsautomaten, hvis dette er valgt. Alternativt kan kvittering udskrives ved at kort indsættes i betalingsautomaten eller af personalet inde i butikken.

Hold dig opdateret omkring Shell Recharge

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få relevant information direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Her kan du oplade allerede i dag:

Om Shell Recharge

Shell Recharge er vores opladningstjeneste på forpladsen af vores stationer til elbiler.

Vi tilbyder ultrahurtig og kraftfuld opladning med effekt op til 300kW. Vores plan er at installere endnu flere hurtigladere fordelt i hele Danmark i løbet af de kommende år og i takt med kundernes behov.

På vores stationssøger kan du finde frem til din nærmeste Shell Recharge lokation. Vi opdaterer løbende, når nye placeringer åbner.

Vores ladestandere har to udtag med opladningsstik til rådighed. Vi følger selvfølgelig med udviklingen på de enkelte stationer, så vi kan justere kapaciteten til, afhængig af behovet.

Ligesom man kender det fra benzin med en pris pr. liter, så betaler du også en pris pr. kWh for Shell Recharge på vores stationer. Der er intet abonnement eller gebyrer forbundet med din opladning. Du bliver kun opkrævet for den strøm, du bruger. 

Shell Recharge fungerer nemt og enkelt uden abonnementer eller medlemskaber. Der er to måder at betale på direkte ved siden af ladestanderen: 
 
Shell Card Privat og Shell Card Erhverv
– De mest gængse betalingskort.  
 
Det er endnu ikke muligt at benytte App, AR-kode, Chip, eller NFC-kort eller andet betalingsmiddel.  

Med Shell Recharge har vi i første omgang gjort det enkelt. Vores ladestandere er tilgængelige for alle, så du uden abonnement eller medlemskab kan betale med Shell Card og de mest gængse betalingskort direkte ved siden af ladestanderen. Det er derfor i første omgang ikke muligt at benytte App, AR-kode, Chip, NFC-kort, eller andet betalingsmiddel.

Shell Recharge er kompatibel med de fleste elbiler, da vores hurtigladestandere med jævnstrøm (DC) er designet til at fungere med de fleste køretøjstyper, der i øjeblikket er på vejene. Vi leverer tilslutning til CCS-stikket. Bilster kan lade med CHAdeMO tilslutning, når de medbringer deres egen adapter. 

På cirka 20 minutter kan vores 120 kW DC-opladere typisk oplade 200 km. Den kraftige oplader på op til 300 kW kan levere strøm op til dobbelt så hurtigt*.
 
*Opladningshastigheden afhænger af, hvor mange biler der oplader ved ladestanderen. Den afhænger også af faktorer som temperatur udenfor, biltype, batteristørrelse og batteristatus. Kontakt din bilproducent for yderligere oplysninger

Alle biler er forskellige, og det er bilen, der styrer opladningshastighed. Vi nævner 20 minutter som en vejledning til vores kunder, da vores ladestander kan levere minimum 120kW, hvilket gør det muligt for de fleste biler at lade 200 km. på cirka 20 minutter. Biler, der er i stand til at drage fordel af den fulde hastighed som 300 kW-opladeren tilbyder, kan typisk oplade dobbelt så hurtigt.

Shell Recharge er fleksibel, så kunderne kan oplade i den tid, de har brug for – der er ingen minimum for opladningstid. Vi anbefaler dog, at der maks. oplades til 80% for at give plads til alle. 

Du kan oplade din bil ved Shell Recharge ladestander og følge fremskridt i opladningen på displayet ved ladestanderen eller i bilen eller evt. via din bil-app. Du bør dog kun efterlade din bil ved Shell Recharge landestander i den tid, det tager at oplade bilen. Vi beder vores kunder om at tage hensyn til andre og ikke overstige 30 minutters ladetid. 

CCS-stikket giver mulighed for hurtigladning, og er den europæiske standard for stik til elbiler. CCS står for ”Combined Charging System”, og det kaldes nogle gange også et Combo 2-stik.    
CCS er kompatibelt med et Type 2-stik. Den øverste del af CCS-stikket (i bilen) passer direkte sammen med Type 2-stikket (som er det, du bruger til AC-ladning af bilen).    
Har man en ældre Tesla kan man anvende sin egen CCS-adapter, hvis man har brug for det.