Samarbejde om Shell 7-Eleven ophører i 2024

Fra 1. januar 2024 vil du ikke ikke længere kunne tanke Shells kvalitetsbrændstoffer, herunder Shell V-Power 100 oktan og diesel, på de nuværende 56 Shell 7-Eleven tankstationer. Det sker som konsekvens af, at aftalen bag Shell 7-Eleven tankstationerne ikke forlænges, når den udløber 1. januar 2024.

Vi havde gerne fortsat samarbejdet, så vi også efter 2024 kunne tilbyde Shells kvalitetsbrændstoffer på de nuværende Shell 7-Eleven tankstationer. Men Reitan-gruppen har besluttet ikke at forlænge aftalen, med baggrund i et ønske om at rykke deres eget brændstofselskab ind på de berørte tankstationer.

Fortsat stærkt netværk

Som konsekvens reduceres antallet af Shell tankstationer i Danmark, men vi kan stadig tilbyde et stærkt netværk på 190 Shell tankstationer og derudover kan vi fortsat efter 1. januar 2024 via vores kortsamarbejde med Q8/F24 tilbyde Shell Card-kunder et af de største, samlede netværk af tankstationer i Danmark.

Nye stationer og lynladere

Siden 2016 har DCC Energi, der står bag Shell netværket i Danmark, åbnet mere end 40 nye Shell tankstationer. De investeringer fortsætter ufortrødent i de kommende år.

Vi arbejder målrettet med at udvikle og tilpasse Shell netværket til de forandringer, der sker for mobiliteten på vejene i disse år. Herunder etablering af lynladere på ca. 120 Shell tankstationer – en massiv investering, der allerede er i gang. Men også i de kommende år vil vi etablere nye Shell tankstationer, når mulighederne opstår.

Samarbejdet omkring Shell 7-Eleven fortsætter i henhold til aftalen i hele 2023.