Shell i Tim kåret som årets forhandler 2023

Stationsejere Bjørn og Michael Smedegård og de ansatte hos Shell tankstationen på Holstebrovej i Tim er netop kåret som årets bedste Shell tankstation i Danmark – til stor glæde for alle på stationen.

Ved den årlige kåring blandt de ca. 80 forhandlere i Shell netværket løb Shell i Tim med både blomster og champagne. Så stationsejere Bjørn og Michael Smedegård og de tre faste medarbejdere er allerede gået i gang med at planlægge, hvordan de 10.000 kr., der følger med kåringen, bedst kan udnyttes ved et snarligt firmaarrangement.

Om stationen

Stationen ligger mellem Holstebro og Ringkøbing og her kan områdets bilister og naboer udover at tanke Shells brændstoffer også benytte:

  • Ny lynlader
  • Bilvask
  • Grillafdeling
  • Kiosk
  • Pakkeshop

Glade kunder

Shell i Tim udmærker sig særligt ved, at stationen ikke har haft en eneste dårlig tilbagemelding fra kunderne i år i de løbende tilfredshedsmålinger,.

Det her kommer ærligt talt helt bag på os. For vi har jo egentlig ikke gjort noget ud over det, vi altid gør. Det vil sige at behandle kunderne så godt, vi kan. Så hverken jeg eller nogle af mine dygtige medarbejdere var opmærksomme på, at vi var i spil for titlen som Årets Station

Bjørn Smedegård, Stationsejer

Bjørn Smedegård tilføjer: ”Men nu hvor vi har fået den flotte anerkendelse, så er jeg da utrolig stolt – mest af alt over mine gode medarbejdere, der gennem rigtig mange år opmærksomt og venligt har hjulpet kunderne. Det her er i høj grad deres fortjeneste. Derfor skal vi også bruge den fine præmie på en oplevelse, der styrker vores sammenhold endnu mere – hvis det da overhoved er muligt”.

Gæste-medarbejdere på stationen

Som en lille ekstra præmie får Shell i Tim til næste år besøg af to gæste-medarbejdere. Her vil direktør for Shell netværket, Søren Møller Maretti, og områdechef, Jesper Hviid, nemlig tilbyde deres arbejdskraft til stationen på en dag efter Bjørn og Michaels ønske.

”Det er en fin ide, at Søren og Jesper kommer op til os og mærker dagligdagen på en station som vores på egen krop. Nu er de jo erfarne folk, men jeg er sikker på, at det også giver dem noget at komme ud og møde kunderne direkte. Så det bliver en sjov dag, hvor jeg tænker, at de passende kan tage en tørn som tankpassere og fortælle kunderne om alle fordelene ved vores Shell Card,” siger Bjørn Smedegård.

En fast tradition

Kåring af Årets Station i Shell netværket har rødder helt tilbage til 1990’erne. Vinderen bliver fundet ud fra kundetilfredsheden i de løbende tilfredshedsmålinger blandt kunderne, som energiselskabet DCC Energi står for.

”Vi har et tæt og godt samarbejde med vores lokale forhandlere. Derfor er det også helt naturligt, at vi løbende fejrer de tankstationer, der i kundernes øjne gør det allerbedst. Den gode service og de friske forsyninger af alt fra kaffe til morgenmad og snacks på vores stationer gør, at de også her i 2023 har en central rolle i mange danskeres hverdag,” siger Søren Møller Maretti, direktør for mobilitet i DCC Energi, der står bag Shell netværket i Danmark.

Stort tillykke med kåringen!