Ny og forbedret Shell V-Power benzin

For 5. gang siden Shell V-Power fik præmiere i Danmark er en ny udgave af højoktanbenzinen, der for 22 år siden gjorde op med ideen om, at benzin bare er benzin, nu på vej.

V-Power benzinen er designet til at optimere motorens ydeevne. Dels ved hjælp af et oktantal, der ikke findes højere i Danmark. Dels via de kraftige renseadditiver, der fjerner og forebygger sod og belægninger i forbrændingssystemet på vitale dele som indsugningsventiler og indsprøjtningsdyser.

Pas ekstra godt på din bil med Shell V-Power

Hvis man gerne vil passe ekstra godt på sin benzin eller hybridbil, så er benzin med stærke renseegenskaber en god mulighed. Modsat, hvad mange tror, kan selv nye benzinbiler faktisk sode til i forbrændingssystemet – lidt i stil med dieselbiler. Derfor sender vi nu en ny version af Shell V-Power benzin, der har endnu kraftigere renseegenskaber, ud til de danske bilister.

Kraftigere additivteknologi renser op til 100%

For første gang i fem år har vi mulighed for at give benzinbilister en ny, forbedret udgave af vores topbenzin. Resultatet er en benzin med endnu stærkere rensende og forebyggende molekyler, som renser vitale motordele op til 100%.