Nu kan du vinde en Ford Kuga Plug-in Hybrid

(Konkurrencen er slut) Når du tanker brændstof og betaler med Shell Service App, deltager du i konkurrencen om en spritny Ford Kuga Plug-in Hybrid og en ladeboks fra DCC Energi.

2023 bliver skudt i gang med maner. Fra den 10. januar kan landets bilister få en chance for at køre ind i det nye år med stil.

Til marts kan én heldig bilist køre storsmilende fra en af vores ca. 250 Shell tankstationer. Her trækker vi nemlig vinderen af en Ford Kuga Plug-in Hybrid og installation af en ladeboks med seks måneders abonnement. En præmie til en samlet værdi på ca. 371.000 kr.

Sådan får du et lod i konkurrencen

Det er enkelt at deltage i konkurrencen om den nye Ford Kuga Plug-in Hybrid. Det kræver nemlig kun, at du benytter Shell Service App til at betale for køb af brændstof. Og jo flere gange i perioden, det sker, desto flere lodder i konkurrencen får du.

Hver optankning skal som minimum være på 15 liter brændstof for at optjene et automatisk lod i konkurrencen. Og betalingen skal ske via Shell Service App. Shell Service App kan hentes gratis i App Store og Google Play. Ud over muligheden for at betale for brændstof med app’en kan den også bruges til køb af bilvask samt til vejvisning og til at få seneste nyt fra Shell netværket i Danmark.

Kampagneperiode

Konkurrencen bliver officielt skudt i gang den 10. januar. Vinderen trækkes den 7. marts, og vil få nøglerne til sin nye bil overrakt på den lokale Shell tankstation. Bilen, der er den mest solgte plug-in hybrid i Danmark, holder allerede og venter på sin nye ejer.

(Vinderen af konkurrencen er fundet pr. 13/3 2023)