Lokale bilister skaffer stort beløb til Rødding Skole

Sidst i marts markerede tankstationen i Rødding etårsdag sammen med områdets bilister bl.a. ved at samle ind til Rødding Skole.

For hver liter brændstof solgt på fødselsdagen blev en krone sendt videre til skolens nye pædagogiske læringscenter.

Det blev en fejring ud over al forventning, da Shell Express i Rødding fredag den 31. marts inviterede til etårs fødselsdag og samtidig samlede ind til ungerne på Rødding Skole. Udsigten til både at spare på brændstoffet og samtidig sende en krone for hver liter videre til skolen, lokkede nemlig rigtig mange forbi tankstationen på Rytterdamvej 15 i Rødding.

Nu er resultatet for dagen gjort op. I alt blev der tanket 17.974 liter Shell brændstof, mens fejringen stod på. Det betyder, at det nye pædagogiske læringscenter på Rødding Skole modtager næsten 18.000 kroner. Til stor glæde for skoleleder, Henriette Rask.  

“Jeg er overrasket og yderst taknemmelig for den opbakning, vi indirekte har fået fra de lokale bilister. Vi havde et håb om, at fødselsdagsfesten hos Shell i Rødding kunne indbringe en del af de 16.000 kroner, som det fodboldspil vi ønsker os koster. Men, at vi ligefrem får dækket alle omkostninger og har lidt tilovers, er bare fantastisk. Det er virkelig en flot gestus som bilisterne og tankstationen har givet os”, siger hun.

Hele 478 bilister forbi tankstanderne, der ikke stod stille et eneste minut fra festen startede kl. 06.00 til den sluttede kl. 18.00.

Skoleleder Henriette Rask overrækkes værdibevis af områdechef Frederik Stagis