Danmarks mindste Shell station

Husker du Trafikskolen i LEGOLAND®? Vi har samlet en billedkavalkade, som vækker gode minder.

Siden 1968, hvor LEGOLAND® for første gang bød gæsterne indenfor, har børn i tusindvis gjort deres første trafikale erfaringer i den populære Trafikskole i Billund. Selv i dag, et halvt århundrede senere, valfarter børn til Trafikskolens køreanlæg, hvor de også kan besøge Danmarks mindste Shell station.

Allerede i 1968 var Shell på plads, når ungerne skulle tanke ”brændstof” på vejen mod det eftertragtede LEGOLAND® kørekort. Og igen i 2018-sæsonen er det Shells velkendte muslingeskal, der dominerer tankanlægget for de allermindste bilister.

Vi har samlet en billedkavalkade fra dengang i 68 og i dag, som vi håber vækker glade og varme minder.

Trafikskole i LEGOLAND® 1968
Trafikskole i LEGOLAND® 1968
Trafikskole i LEGOLAND® 2016
Trafikskole i LEGOLAND® 2018