Shell Card åbner nu døren til over 275.000 ladestandere i Europa

Hvis du bestiller et nyt Shell Card i dag, vil du automatisk få tilbudt det nye Shell mobilitetskort. Har du allerede et Shell-kort kan du nemt skifte det eksisterende kort ud med det nye kort.

Nu får du mulighed for at anskaffe dig et klassisk brændstofkort, der også omfavner opladning af elbilen. Ud over at klare betaling hos alle de mest udbredte ladeoperatører i Danmark, åbner Shell Card nu også døren for opladning i Europa. Samlet giver kortet dermed adgang til mere end 275.000 ladestandere.

Gnidningsfri betaling for ladning af elbilen føjes til det klassiske brændstofkort, som du selvfølgelig fortsat også kan bruge til at betale for brændstof på mere end 460 Shell, Q8 og F24 tankstationer.

Det skal være lige så let at køre i elbil, som det er at køre diesel- og benzinbil

Brændstofkortet omfatter roamingsamarbejde med alle de største operatører, herunder E.ON, Clever, landets øvrige tankstationer med ladestandere og naturligvis lynladerne på de danske Shell tankstationer. I alt ca. 90 % af ladeinfrastrukturen.

Nem ladning i hele Europa

Shell Card giver helt nye muligheder for elbilister, når det kommer til at køre elbil udenfor landets grænser. Gennem et udbygget samarbejde med Shell Recharge kan det nye brændstofkort bruges til betaling på mere end 275.000 ladestandere i 35 europæiske lande.

Fakta om det nye Shell Card:

I Danmark er det muligt at benytte det nye Shell mobilitetskort til betaling hos ladeoperatører som E.ON, Clever, Spirii, mfl. Hertil kommer betaling for benzin og diesel på alle bemandede og ubemandede Shell tankstationer samt Q8 og F24 tankstationer i Danmark.

Elbilister kan benytte betalingskortet i 35 lande. Herunder alle danskernes favorit rejsedestinationer i Europa. I alt mere end 275.000 ladestandere, som indgår i Shell Recharge-netværket. I Europa dækker kortet ladeoperatører som Clever, E.ON, Ionity, Shell, Fastned, Audi, Mer, Osprey, mfl.

Shell Recharge App

Med Shell Recharge app’en, der kan hentes gratis i App Store og Google Play, får elbilister et hurtigt overblik over:

  • Nærmeste ladestandere
  • Udbyderen
  • Den aktuelle pris
  • Antallet af ledige standere på det pågældende sted.

Har du endnu ikke et Shell Card? Bestil Shell Card her

Hvis du allerede har et Shell Card? Skift dit eksisterende kort ud med et mobilitetskort.