Ny klub for bilentusiaster kører på Shell V-Power

Danmarks nye klub for bilentusiaster, Sophisticated Car Club, får i samarbejde med Shell V-Power ekstra rygvind på vejen mod at blive landets største samlingspunkt for sports- og specialbiler.

“Et oplagt samarbejde for et community som vores”

Så klar er udmeldingen fra stifter og ejer, Mads Buch Nielsen, efter, at landets nye klub for bilentusiaster og ejere af mere eksklusive biler nu tester et nyt samarbejde med Shell V-Power og DCC Energi.

Det perfekte match

Shell V-Power 100 oktan hjælper motoren til at yde optimalt med et højt oktantal. Samtidig holder stærke renseegenskaber motorens vitale dele rene og forebygger, at belægninger reducerer ydeevnen. På samme måde er Shell V-Power Diesel udviklet til at rense en dieselmotor, mens bilen kører. Det giver en ren og velkørende motor, uanset bilens alder.

Med aftalen bliver Sophisticated Car Club bannerfører for Shell V-Power i resten 2021 på sine events rundt om i landet og på de digitale kanaler, hvor rigtig mange bilentusiaster allerede i dag følger med.

Sophisticated Car Club er bygget op om vores hobby – en dyb passion for sports- og specialbiler – og vi kender vigtigheden af, at du kører på kvalitetsbrændstof og højoktan. Så det er et perfekt match ” siger Mads Buch Nielsen.

Store ambitioner

Sophisticated Car Club startede tilbage i januar 2021. I dag otte måneder senere har antallet af Facebook-følgere rundet 4.000 og over 30 biler deltog på det første officielle cruise til Rødby Legal Race, der netop er veloverstået.

”Vi er kommet godt fra start. Meget tyder på, at ejere af sportsvogne og specialbiler har savnet et forum for at mødes omkring deres hobby. Det har vi formået at skabe grundstenene til. Og ambitionen er klart at blive Danmarks største samlingspunkt for sports- og specialbiler,” siger Mads Buch Nielsen.

Næste cruise for Sophisticated Car Club går til Agile Automotive i Vamdrup den 3. oktober. Ifølge Mads Buch Nielsen, der selv kører med i sin Masserati Quattroporte fra 2006, er der naturligvis indlagt pitstops på vejen for at tanke Shell V-Power.