Tank, vask eller spis dig til børnebilletter til LEGOLAND®

Lige nu kan du køre hjem fra Shell tanken med børnebilletter til LEGOLAND®.

Alle køb på vores bemandede Shell og Shell/7-Eleven tankstationer udløser nemlig de eftertragtede børnebilletter, uanset om det er brændstof, bilvask eller en god kop kaffe. Billetten har en værdi op til 399 kroner, og gælder for børn i alderen 3-12 år.

Vind også voksenbilletter

På de samme stationer som uddeler gratis børnebilletter, kan du også deltage i konkurrencen om at vinde 2 x voksenbilletter til LEGOLAND®, værdi op til 798 kr., og gyldig frem til 31. oktober 2021. Måden du deltager på, er ved at skriv navn og mobilnummer på bagsiden af din bon, og putte den i konkurrenceboksen i butikken.

Konkurrencen gælder frem til 28. juni 2021, og udtrækningen af vinderen sker den 29. juni 2021 i den enkelte butik. Vinderen får derefter direkte besked, og annonceres efterfølgende på konkurrenceboksen.

Det med småt

Børnebilletten udløses pr. transaktion. Ved kortbetaling ude ved pumpen fremvises kvittering i butikken. Tilbuddet gælder hele sommeren, eller så længe billetter haves. Inden dit besøg i LEGOLAND® anbefaler vi, at du holder dig opdateret omkring gældende regler for Corona-situationen på https://www.legoland.dk/