Flydende service til dieselbilen

Nyere dieselbiler stiller ekstra krav til brændstoffet. Se, hvordan Shell V-Power Diesel holder dieselmotorer i topform.

Shell V-Power diesel har nu været på det danske marked i et år, og for mange billister er den nye diesel blevet et naturligt valg. Shell V-Power Diesel er nemlig er brændstof, som holder en dieselmotor ren og velkørende.

Og særligt i nyere dieselbiler er det vigtigt at pleje finteknikken i forbrændingssystemet. Blandt andet fordi bilfabrikkerne udvikler stadigt mere ”rene” dieselbiler med motorer, der typisk skrumper i størrelse, men vokser i motorkraft. Resultatet er, at tryk og temperatur i brændstofsystemet i dag er ekstremt. Noget der ifølge brændstofekspert Per Ollikainen stiller nye krav til brændstoffets egenskaber.

Behov for avanceret rengøring

En konsekvens af de effektive dieselmotorer er, at risikoen for urenheder og belægninger i brændstofsystemet stiger, når forholdene bliver mere ekstreme. Og opstår der belægninger, vil det gradvist forringe motorens ydeevne, fordi forbrændingen bliver dårligere. Her hjælper Shell V-Power Diesel ved at fjerne belægninger og urenheder og ved at forebygge, at motoren kalker til.

Per Ollikainen, brændstofekspert 

Shell V-Power Diesel indeholder bl.a. Shells Dynaflex teknologi. Det er avancerede rensekomponenter, der renser brændstofsystemet, så belægninger ikke får lov til at tære på motorens ydeevne. På den måde holder Shell V-Power Diesel en ny dieselmotor frisk og giver en ældre motor kræfterne tilbage.