Shell V-Power Diesel

Unikke dobbeltrensende egenskaber

Smører, hvor motorolien ikke kan nå

DYNAFLEX teknologi

Udviklet til at hjælpe med at rense og beskytte dieselmotorer

Shell V-Power Diesel indeholder rensekomponenter, som renser og beskytter mod urenheder i centrale dele af brændstofsystemet fx indsprøjtningsdyserne. På den måde hjælper Shell V-Power Diesel med at holde en ny dieselmotor mere ren og en ældre motor tilbage mod 100% ydeevne.

Shell-V-Power Diesel hjælper med at fjerne opbyggede aflejringer på indsprøjtningsdyser og i dens små, indvendige kanaler, hvilket genopretter motorydelsen. Effekten kan sammenlignes med brug af kalkfjerner mod aflejringer i et bruserhoved, kalkfjerner forbedrer brusehovedets ydelse.

Renser motoren, mens du kører

Med den boostede DYNAFLEX teknologi med flere rensekomponenter end vores almindelige diesel, er Shell V-Power Diesel udviklet til at rense og beskytte motoren. Billedligt talt – som en rengøringssvamp, der tager en tur gennem motoren, dag efter dag.

DYNAFLEX teknologien holder vitale dele i brændstofsystemet rene og modvirker, at snavs og belægninger reducerer motorens ydeevne.

DYNAFLEX teknologi

Shell V-Power diesel er boostet med DYNAFLEX teknologi for at rense effektivt i motoren.

DYNAFLEX teknologi er de specialdesignede, kemiske komponenter, som beriger Shell V-Power brændstofferne med kraftfulde rensemidler. Dynaflex teknologien holder vitale dele i brændstofsystemet rene og modvirker at snavs og belægninger reducerer motorens ydeevne.

Mange bilproducenter arbejder på at gøre motoren mindre men samtidig mere kraftfuld med direkte brændstofindsprøjtning og turbolader. Dermed stiger tryk og temperatur i motoren. Det samme gør risikoen for, at der dannes aflejringer på brændstofsystemets vitale centrale dele fx brændstofinjektorer i motorerne og på bagsiden af indsugningsventiler i benzinmotorer. DYNAFLEX teknologien hjælper med at rense og forhindre sådanne aflejringer.