Shell V-Power benzin

Renser vitale motordele op til 100%

Campaign patch

Optimerer motorydelsen

Motoren får bedre bundtræk og flere hestekræfter

Benzin- og hybrid-biler

Velegnet til alle typer af nye og ældre benzin- og hybrid-biler.

Genopliver din motors ydeevne

Det er aldrig for sent at vælge Shell V-Power benzin

Uanset, om du kører i en VW Polo eller toptunet racerbil, har dit valg af brændstof betydning for, hvordan og hvor godt din motor kører.

Nicolas Kiesa Racerkører

Det høje oktantal i Shell V-Power benzin hjælper motoren med at yde optimalt

Med Shell V-Power benzin i tanken afrenses* effektreducerende belægninger på vitale dele i motoren op til 100%

Vitale motordele som renses op til 100%

Indsugningsventiler

Holder forbrændingskammeret i motoren lukket under forbrænding og udluftning af forbrændingsgasser

Indsprøjtningsdyser

Har til opgave at sikre en perfekt forstøvning af benzin til forbrænding i motorer med direkte indsprøjtning

Højoktanbenzin i topkvalitet

I de fleste biler hjælper højoktanbenzin motoren til at køre med et højere forbrændingstryk og dermed højere kompression af benzin- og luftblandingen under forbrændingen – uden selvantændelse. Sagt med andre ord – 100 oktan benzin giver mere optimal motorydelse med bedre bundtræk og højere effekt end ellers. Moderne biler både med og uden turbo kan på den måde få mere kraft ud af motoren med højoktan.

Shell V-Power 100 oktan benzin indeholder super effektive rensekomponenter. Det betyder, at præstationsreducerende belægninger på vitale dele i motoren, som indsugningsventiler og indsprøjtningsdyser afrenses op til 100%. Samtidig forebygges nye belægninger. Shell V-Power 100 oktan benzin renser og beskytter på den måde din motor, mens du kører.

Shell V-Power 100 oktan benzin indeholder avanceret additivteknologi, der er designet til at bekæmpe belægninger, der dannes og kan opbygges under brug af benzin i motoren.
De super effektive renseegenskaber leveres af et multifunktionelt additivsystem baseret på et polyisobuten amin belægningskontroladditiv. De præstationsreducerende belægninger på vitale dele i motoren, som indsugningsventiler og indsprøjtningsdyser afrenses op til 100% og samtidig forebygges nye belægninger, På den måde kan din motors ydeevne genoplives og bevares. Shell V-Power 100 oktan benzin renser og beskytter din motor, mens du kører.

Mange bilproducenter arbejder på at gøre motoren mindre, men samtidig mere kraftfuld med direkte brændstofindsprøjtning og turbolader. Dermed stiger tryk og temperatur i motoren. Det samme gør risikoen for, at der dannes aflejringer på brændstofsystemets vitale centrale dele fx brændstofdyserne og på bagsiden af indsugningsventiler i indirekte indsprøjtede benzinmotorer. Den seneste generation af Shell V-Power 100 oktan benzin hjælper med at rense og forhindre sådanne aflejringer.

* Til motorer på blyfri benzin. Fjerner og beskytter mod præstationsreducerende belægninger på fx indsugningsventiler og brændstofdyser. Renseeffekten og revitalisering af motorydelse er påvist i branchestandardtests og Shells egne tests foretaget på nye og ældre personbiler. For bedste virkning anbefales flere tankninger. De opnåede fordele kan variere alt efter køretøjstype, køretøjets alder, køretøjets tilstand og kørestil.