Så fik Kenneth Pedersen overrakt bilnøglerne

Det blev Kenneth Pedersen fra Strøby Egede, som tankede sig til spritny Ford Kuga i 'Shell Service App'-konkurrencen

Torsdag den 16. marts 2023 kunne en storsmilende Kenneth Pedersen fra Strøby Egede, som landets nok heldigste bilist, modtage nøglerne til sin nye Ford Kuga Plug-in Hybridhos Shell Express i Køge.

Her stod vi klar med nøglerne til et eksemplar af Danmarks mest solgte hybridbil foruden installation af en ladeboks med seks måneders abonnement via DCC Energi, som driver Shell stationerne i Danmark.

Det er ikke hver dag, at vi har mulighed for at sende en af vores kunder hjem med så stort et smil på læben.

Ford Kuga ved Shell i Hedehusene

Udstillet rundt om i landet

De seneste to måneder har bilister i hele landet haft chancen for at vinde Danmarks mest solgte hybridbil, når de tankede og betalte med Shell Service App på vores stationer.

Siden starten af januar 2023 har præmiebilen været udstillet på Shell tankstationer rundt om i landet. Men det var alligevel en stort set fabriksny Ford Kuga med bare 700 km på tælleren, som Kenneth Pedersen kunne køre hjem til Strøby Egede i.

Shell Service App – en hurtig og enkel betalingsmulighed

Rigtig mange har som Kenneth downloadet vores Shell Service App og prøvet at bruge den til at betale med på Shell tankstationerne.

Shell Service App kan hentes gratis i AppStore og Google Play. Ud over muligheden for at betale for brændstof med app’en kan den også bruges til køb af bilvask samt til vejvisning og til at få seneste nyt fra Shell netværket i Danmark.