Nyt Shell Card til firmabilister

Det nye mobilitetskort dækker udover brændstofkøb også elladning på 300.000 ladestandere i Europa

Er du en af de mange, nye elbilister i firmasegmentet, kan du se frem til et Shell Card, der også omfatter betaling for elladning på hovedparten af alle landets ladestandere. Som firmabilist kan du nemlig nu få en opdateret version af det klassiske brændstofkort.

Kortet åbner døren for opladning på mere end 300.000 ladestandere i Europa

Mobilitetskortet inkluderer roamingsamarbejde med alle de største ladeoperatører herhjemme, herunder E.ON, Clever, Spirii mfl. og kan naturligvis også benyttes på lynladerne på de danske Shell tankstationer. Ifølge Søren Møller Maretti dækker kortet ca. 90 procent af ladeinfrastrukturen herhjemme.

Gennem et samarbejde med Shell Recharge kan det nye kort også bruges uden for landets grænser. Herunder til opladning på mange Shell tankstationer i Europa foruden 300.000 ladestandere i 35 europæiske lande. I Europa dækker kortet ladeoperatører som E.ON, Ionity, Shell, Fastned, Audi, Mer og Osprey.

Det skal være nemt at køre elbil

Ambitionen med det nye kort er at understøtte livet som elbilist i firmasegmentet og gøre det lige så let at vælge en elbil, som en diesel- eller benzinbil.

Søren Møller Maretti, der er direktør for mobilitet i DCC Energi, siger:

”Vi ser et tydeligt behov i markedet for en ny type af brændstofkort, der matcher udviklingen over mod elbilismen også blandt firmabilisterne. Derfor omfavner vores nye mobilitetskort til erhvervskunder også elladning – ikke kun på Shell tankstationerne, men på hovedparten af alle ladestandere i Danmark.”

Alt i ét kort

Som navnet antyder, dækker kortet alt du skal bruge til mobilitet. Udover at betale for brændstof – både på de 250 Shell tankstationer og på alle Q8 og F24-anlæg herhjemme , kan du betale for:

  • El
  • Bilvask
  • Motorolie
  • Sprinklervæsk
  • Broafgift

Sådan gør du:

Det nye firmakort erstatter det nuværende Shell Card Erhverv. Alle nye erhvervskunder vil fremover få det nye kort. Du kan få det nye Shell Card ved at kontakte kundeservice på telefon 7010 2500 eller e-mail [email protected].

Nye Shell Cards vil fremover være påtrykt dette ikon for elopladning. Er du i tvivl, om dit kort er til elopladning, kan du derfor nemt se efter ikonet.

Bestil Shell Card