Billetter til LEGOLAND® på bemandede Shell stationer

Alle køb på bemandede Shell stationer udløser automatisk en gratis børnebillet til, og frem til 28. juni 2021 kan du deltage i konkurrencen om voksenbilletter i den enkelte Shell butik.

Når du benytter dit Shell Card Erhverv på bemandede Shell stationer, kan du hente en gratis børnebillet til LEGOLAND® i butikken. Billetten har en værdi op til 399 kroner, og gælder for børn i alderen 3-12 år.

Lokal konkurrence om voksenbilletter frem til 28. juni

Den enkelte Shell butik udlodder også 2 x voksenbilletter til LEGOLAND® (værdi op til 798 kr., gyldig frem til 31. oktober 2021). Du deltager i lodtrækningen ved at skrive navn og mobilnummer på bagsiden af din bon og putte den i konkurrenceboksen i butikken.

Konkurrencen gælder frem til 28. juni 2021, og udtrækningen af vinderen sker den 29. juni 2021 i den enkelte butik. Vinderen får derefter direkte besked, og annonceres efterfølgende på konkurrenceboksen.

Det med småt

Børnebilletten udløses pr. transaktion. Ved kortbetaling ude ved pumpen fremvises kvittering i butikken. Tilbuddet gælder hele sommeren, eller så længe billetter haves.