Shell skyder op langs motorvejene

Danmark har fået en ny Shell Express tankstation ud for sydmotorvejen ved Vordingborg - og endnu en er på vej.

Nu får du endnu bedre mulighed for at tanke Shells kvalitetsbrændstof. I august åbnede endnu en ny Shell tankstation. Denne gang en motorvejsstation ved afkørsel 41 på sydmotorvejen ved Vordingborg. Og så har vi netop taget hul på byggeriet af endnu en motorvejsstation ved Silkeborg.

Den nye Shell Express tankstation ved Vordingborg tilbyder hele paletten af Shell brændstoffer. Fra Shell FuelSave benzin og diesel til Shell V-Power 100 oktan benzin og diesel.

Vores motorvejsstation betjener både privatbilister og den tunge transport. Og for første gang herhjemme kan lastbiler, busser og andre tunge dieselvogne nu tanke det renere brændstof Shell GTL Fuel på en almindelig tankstation. Shell GTL Fuel er et nyt brændstof til dieselmotorer, som udleder op til 30 % færre skadelige stoffer end diesel.