FIND NÆRMESTE VASKEHAL

Her kan du skånsomt og effektivt kan få vasket din bil. Vi har mere end 180 vaskehaller rund om i landet. Brug filter til at se alle vaskehaller.

Shell Express bilvask finder du under “Flere filtre”, hvor du kan vælge “Ubemandet” og ”Bilvask”.

Oplev effektiv vaskehal nær dig

Kig forbi en af vores mange vaskehaller nær dig. En vaskehal hos Shell sikrer dig en effektiv og skånsom bilvask, som din bil har brug for. Ved hjælp af professionelle vaskemidler og bløde børster kan du få en skinnende og ren bil på kort tid.

Uanset om du får en hyppig bilvask hver måned eller kun en gang imellem, så kan du regne med god kvalitet. Du kan selv vælge, om du vil blive inde i bilen, eller om du vil vente udenfor og nyde den friske luft imens.

Find den rette type bilvask til bilen hos Shell, og lad vaskehallen gøre arbejdet. På den måde kan du hurtigt få snavs af bilen, mens du får en kort pause. Det er din nemmeste og hurtigste genvej til en ren bil.

Hvilken bilvask skal du vælge? 

Når det er tid til at vaske bilen, så kan mange af vores intelligente vaskehaller hjælpe dig på flere måder. Uanset om din bil skal have en hurtig skyller eller den store tur med polering. Vi tilbyder nemlig forskellige vaskeprogrammer og abonnementer, så bilvasken passer til dine behov.

Vil du for eksempel gerne vaske bilen, når og hvor det passer dig? Med vores abonnement får du et ubegrænset antal vaske til en fast pris hver måned. Samtidig har du adgang til over 100 vaskehaller på vores Shell stationer landet over. Det gør, at du nemt og hurtigt kan finde en vaskehal nær dig. Vælg mellem tre forskellige abonnementer, der passer til dig og bilen.

Hvis din bilvask skal være så billig som mulig, så er Shell Express ideel til dig. Her får du en enkel betjening, da du på flere af vores Shell Express stationer kan starte bilvasken direkte fra mobilen. Og du bruger ikke mere tid end nødvendigt. Vores billige og hurtige bilvaske tager nemlig kun cirka otte minutter.

Vælg vores standard bilvask for at give din bil en skånsom vask med bløde børster, rengøring af hjulene og fælgrens. Forholdet mellem vores professionelle vaskemidler og virketid er tilpasset, så du får det bedste resultat ved hver vask.

En moderne vaskehal med omtanke for miljøet

Uanset hvilken type bilvask du vælger, så møder du en moderne vaskehal, der er mere skånsom, miljøvenlig og til dels mere effektiv end en bilvask med børste og spand. Snavs fra vaskehallens spildevand bliver nemlig opfanget, inden overskydende vand kommer ud til det kommunale renseanlæg.

I flere af vores vaskehaller bliver vandet renset og genbrugt, så du bedre skåner miljøet, når bilen bliver vasket. Derudover har vi fokus på vaskehaller med den rette balance mellem rengøringsmiddel, virketid og en god genanvendelse af vandet fra bilvasken. Du er dermed sikret en nem og effektiv oplevelse. Alt dette for at give dig den bedste bilvask.

Ubegrænset bilvask på mere end 100 stationer

Vask din bil så ofte du vil til en fast pris hver måned.

Se vaskehaller