Bilvask i København

Skal du have vasket din til i København, kan du finde en god vaskehal på omkring 20 Shell stationer omkring København.

Effektive og skånsomme vaskehaller i hovedstadsområdet

Vaske så ofte du vil fra 149 kr./md.

Gælder i København og resten af landet

Bilvask abonnement

Kør igennem København i en ren bil

Få en professionel bilvask i København

På Shell tankstationer har du rig mulighed for at få vasket bilen i København. På flere af stationerne kan du sende køretøjet direkte i en moderne vaskehal, hvor skånsomme børster fjerner både skidt og snavs på bilen. Vi bruger kun nogle af de bedste børster på markedet, så du kan køre rundt i en skinnende ren bil.

Du behøver ikke bruge særlig lang tid på at få en ren bil. En Shell Bilvask tager i gennemsnit otte minutter, så du har mulighed for at få en kort pause mens Shell vaskehaller gør din bil skinnende ren.

Prøv for eksempel Perfect Wash, der er tilpasset de fire årstider. Det vil sige, at du kan give bilen eksempelvis insektrens og ekstra skumforvask, når årstiden kræver det. Resultatet er en nyvasket bil med en blank og beskyttet overflade året rundt. For dig betyder det en grundig, udvendig vask, der er til at se.

Vaskehallerne tager imod stort set alle typer biler. Desuden er de programmeret til balance mellem rengøringsmidler, vandforbrug og vasketid, så resultatet altid bliver optimalt. Det gør, at du ikke kun får en pæn og ren bil. Du sparer også på vandet sammenlignet med at gøre det selv.

En god bilvask i København med høj teknologi

Når du sender din bil ind i en vaskehal, skal du ofte stige ud for at sætte vaskeprogrammet i gang og dernæst køre bilen på plads. Sådan behøver det ikke være, når du vælger en Shell Bilvask+ i København på Shell tankstationer. Her og i resten af landet kan du forvente moderne teknologi, der gør din bilvask endnu nemmere.

De moderne vaskehaller er udstyret med intelligente kameraer, der kan aflæse nummerplader. Det gør, at du som bilist kan klare alt omkring bilvask direkte fra førersædet. Du slipper altså for at skulle bruge tid på udstigninger, kodeindtastninger og vente udenfor.

Find din nærmeste bilvask i ‘Shell Service App’

Skal du tanke eller vaske bilen andre steder end i København? Med Shell tankstationer er du aldrig langt væk fra en skånsom og effektiv bilvask. Vi har vaskehaller landet over, så du kan få en køreklar og skinnende bil. Det er uanset, om du befinder dig i København, på Sydsjælland, i Nordjylland eller på Fyn.

Du kan tilmed nemt finde en effektiv bilvask og bilpleje direkte på mobilen. Ved at downloade ‘Shell Service App’ får du det fulde overblik over, hvor din nærmeste Shell tankstation er.

Shell tankstationer tilbyder naturligvis også en indvendig rengøring i København. På flere af de bemandede stationer kan du støvsuge hele bilen, så køretøjet ser pæn og flot ud indeni. Få også tjekket dæktryk, og fyld maven med alt fra morgenbrød og sandwiches, som du skyller ned med kolde eller varme drikkevarer. 

Kig efter din Shell tankstation i hele landet.