Stor ombygning på stationen i Hedehusene

Vi går i gang med en større ombygning af butikken på Roskildevej 335 og etablerer en popup-butik imens, så du fortsat kan købe alt fra kaffe og snacks til bilpleje.

Når håndværkerne mandag den 6. februar rykker ind hos Shell i Hedehusene, er der lagt an til tre ugers lynombygning af butikken på Roskildevej.

Ombygningen vil medføre lidt roderi. Men ikke mere end at bilvask og brændstofsalget på forpladsen fortsætter.

Udvidet madsortiment og friskbagt morgenbrød

Ombygningen er en større modernisering, hvor vi bl.a. placerer disken mere centralt i butikken. Samtidig gør vi plads til et udvidet madsortiment med fokus på friskbagt morgenbrød og frisksmurte sandwiches.

Vi glæder os til, at vi kan byde velkommen til den nye butik. Det er en ombygning, vi har taget tilløb til længe, men som blev udskudt flere gange under corona.

Du kommer ikke til at gå forgæves

For at sikre en så optimal service til kunderne som muligt, etablerer vi en popup-butik mens ombygningen står på. Her vil kunderne kunne købe de mest basale kioskvarer, mad og drikke. Du vil i store træk have adgang til alt det, som du er vant til i form af både Shells brændstoffer og lidt hurtig mad og drikke til turen.

Få en kop kaffe på vores regning

Som et plaster på såret giver Shell i Hedehusene en gratis kop kaffe til alle kunder i popup-butikken, mens ombygningen står på.

Efter planen vil den ombyggede butik stå færdig med udgangen af uge 8. Herefter bliver den midlertidige butik fjernet og alt vil være tilbage til normalen i uge 9.