Nu vender Shell hjem til Ribe igen

Den nye Shell Express i Ribe bliver det 241. medlem af Shell netværket herhjemme, og vil tilbyde hele paletten af Shell brændstoffer - fra Shell V-Power 100 oktan og diesel til Shell FuelSave diesel og 95 oktan.

Efter fem års fravær vender Shells brændstoffer nu tilbage til Ribe. Det sker, når Shell Express rykker ind på det forladte tankanlæg på Trojelsvej 32, der dermed genopstår under den rødgule muslingeskal.

Efter planen bliver den 10. februar officiel åbningsdag for det nye, ubemandede Shell Express-anlæg, der i den kommende tid bliver etableret, så vi kan tilbyde vores brændstoffer til bilisterne i Ribe.

Helt ny vaskehal

Samtidig med, at det gamle tankanlæg over de næste uger får en overhaling og bliver iklædt Shells logo og farver, begynder etableringen af en spritny vaskehal. Den vil blive udstyret med den seneste vasketeknologi og byder på et bredt vaskeudvalg.

Mulighed for at vaske med abonnement

Med den nye vaskehal kommer muligheden for at benytte sit abonnement på Shell Bilvask og vaske ubegrænset på Shell i Ribe og ca. 100 andre Shell tankstationer rundt om i landet. Vaskehallen forventes at står færdig omkring den 1. april i år.