LEGOLAND® tager godt imod tusindvis af børnefamilier

Også i år har Shell stationerne over hele landet uddelt tusindvis af børnebilletter til klodsernes paradis i Billund - til glæde for børn og barnlige sjæle.

Ud over at være en populær aktivitet hos vores mange trofaste kunder, så er samarbejdet med LEGOLAND® også en mulighed for at sætte ekstra fokus på trafiksikkerhed for de yngste trafikanter. Det sker bl.a. på trafikskolen i LEGOLAND®, hvor børnene kan prøve kræfter bag rattet i en bil og erhverve sig deres første kørekort.

”Vores mangeårige tradition med at uddele børnebilletter til kunderne på vores tankstationer er en oplagt anledning til et familiebesøg i LEGOLAND® – og naturligvis også et smut forbi miniatureudgaven af en vaskeægte Shell station hos trafikskolen,” siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi.

På trafikskolen findes en ægte Shell tankstation – i miniaturestørrelse, naturligvis. Her kan kommende generationer af de unge bilister både tanke bilen op samt få den vasket på deres tur rundt i den lærerige, køretekniske forlystelse.

Trafikskolen i LEGOLAND® har eksisteret lige siden forlystelsesparken åbnede i 1968. Shell har været på plads med tankstationen i hovedparten af årene, hvor mere end 50 millioner mennesker har besøgt LEGOLAND®.