Nu kan du også tanke på Q8 og F24 stationer med dit Shell Card

Vi har lavet en aftale med Q8 og F24 om, at Shell Card brændstofkort nu også kan benyttes til at købe brændstof og bilvask på alle Q8 og F24 stationer. Kortet kan kun benyttes ved selvbetjening, det vil sige, du kan ikke betale for brændstof og bilvask inde i butikken på de bemandede Q8 stationer.

Til dig som har et Shell brændstofkort

Med Shell Card brændstofkort har du indtil nu kun kunne købe brændstof, bilvask og kør-videre-produkter på alle Shell stationerne – ingen andre varer i butikken som kaffe og fast food. Hvis dit Shell kort er et brændstofkort kan du så nu også benytte det til brændstof og bilvask på Q8 og F24 stationer.

Dermed kan du benytte dit Shell Card brændstofkort på mere 475 stationer landet over. Din rabat gælder uanset hvor du tanker.

Kortet kan kun benyttes ved selvbetjening på Q8 og F24 stationer, det vil sige, du kan ikke betale for brændstof og bilvask inde i butikken på de bemandede Q8 stationer.

Til dig som har et Shell købekort

Hvis du har et Shell Card købekort, det vil sige et Shell kort, som kan benyttes til alle produkter på Shell stationerne – også butiksvarer som kaffe og fast food, så kan du fortsat KUN benytte dette kort på Shell stationerne.

Købekortet kan ændres til et brændstofkort

Hvis du gerne vil kunne benytte dit Shell kort til brændstof og bilvask på Q8 og F24 stationer, kan du nemt ændre dit nuværende kort til et brændstofkort. Hvis du ændrer kortet til brændstofkort, kan du så ikke længere benytte det til køb af butiksvarer som kaffe og fast food på Shell stationerne.

På Q8 og F24 stationer kan kortet kun benyttes ved selvbetjening, det vil sige, du kan ikke betale for brændstof og bilvask inde i butikken på de bemandede Q8 stationer.